Detail kurzu

MODERACE, FACILITACE, EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ PORAD A PRÁCE V TÝMU/VE SKUPINĚ

Extima CZ, s.r.o.

Popis kurzu

Cíle kurzu:

Naučte se dostat ke stanovenému cíli tak, aby byli všichni spokojeni s kvalitou výstupu, efektivitou průběhu práce a atmosférou v týmu.

Po skončení kurzu účastníci rozumí základním principům moderního moderního pojetí týmové a skupinové práce a umí zadaný úkol vyřešit takovým způsobem, který maximalizuje zaměření na lidi i výsledky.

Obsah kurzu

Obsah:

Kurz je komplexní soubor nástrojů pro zefektivnění, tj. zrychlení, zkvalitnění a zlepšení atmosféry práce na úkolu, do jehož řešení je nutno zapojit více lidí. Zabývá se základními principy týmové a skupinové práce, vedení, řízení a moderování porad, setkání řešitelských či projektových týmů s důrazem na dosažení požadovaného výstupu ve stanoveném čase.

Účastníci se prakticky naučí zejména:

  • vyjednat si při zadávání úkolu se zadavatelem úkolu požadovaný výstup, a to včetně zdrojů a mantinelů, tak, aby ve finále byly obě strany s výsledkem maximálně spokojeny,
  • dohodnout si dle tohoto zadání formu přístupu (týmová či skupinová práce, role jednotlivých účastníků…),
  • dohodnout si takový postup, který ve stanoveném čase zajistí co nejkvalitnější výstup,
  • tento postup v praxi skutečně dodržet, a to navzdory možným obtížným situacím, které mohou vyvstat,
  • odevzdat zadavateli výstup v dohodnutém čase a kvalitě, přičemž tento výstup je pro všechny členy týmu akceptovatelný.

Forma výuky:

Interaktivní přednášky, semináře, tréninky a praktické cvičení se zpětnou vazbou

Garance a certifikace: Kurz MODERACE, FACILITACE, EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ PORAD A PRÁCE V TÝMU/VE SKUPINĚ je součástí Manažerské školy Extimy, jejímž autorem a nevyšším garantem je Petr Pacovský, odborný ředitel Extimy. Konzultant, který bude kurz realizovat, prošel náročným procesem interní akreditace společnosti Extima a zavázal se k dodržování Etického kodexu Extimy.

Účastník, který absolvuje alespoň 90% kurzu a ve stanoveném termínu splní zadané úkoly, obdrží certifikát Extimy – osvědčení o absolvování.

Bonus:

Každý účastník kurzu získá zdarma poukaz na 1 hodinu KOUČOVÁNÍ na podporu uplatnění tématu v individuální praxi v hodnotě 3.500 Kč.

Cílová skupina

Dvoudenní kurz ve skupině do dvanácti účastníků je určen každému, kdo chce systémově zefektivnit své porady, setkání řešitelských či projektových týmů a maximálně využívat potenciál svůj i všech ostatních častníků týmu. Obsah kurzu je koncipován tak, aby byl využitelný jak pro TOP management, tak pro jednotlivé výkonné specialisty.

Kontaktní osoba

Hana Štěpánová
+420 220 990 302
info@extima.eu

Hodnocení




Organizátor