Detail kurzu

VZTAHY A KOMUNIKACE - VYTVÁŘENÍ DOHOD, ŘEŠENÍ KONFLIKTŮ, STRATEGIE PRO EFEKTIVNÍ SPOLUPRÁCI

Extima CZ, s.r.o.

Popis kurzu

Cíle kurzu:

Naučte se vyznat v lidech a cílech, zvolit strategii, používat techniky, vytvářet dohody, umět udržet dlouhodobý vztah a aktivně ovlivňovat komunikaci s ostatními lidmi.

Po skončení kurzu účastníci rozumí základním principům moderního přístupu ke komunikaci, umí vytvářet oboustranně užitečné dohody při řešení každodenních problémů a situací a mají k dispozici nástroje pro účinné ovlivňování druhých při jednání, delegování, řešení konfliktů atd

Obsah kurzu

Obsah:

Kurz se zabývá základními principy horizontální i vertikální komunikace, komunikačními strategiemi s důrazem na strategii výhra/výhra a přidává bohatě vybavenou „dílnu“ konkrétních komunikačních technik pro běžné i obtížnější komunikační situace.

Účastníci se prakticky naučí zejména:

  • stanovit vhodný cíl pro následující komunikaci;
  • zvolit takovou strategii (komunikační přístup), která s největší pravděpodobností stanoveného cíle dosáhne;
  • vytvářet užitečné a funkční dohody – od jednorázových a operativních po dlouhodobé a strategické, které jsou oběma účastníky komunikace spoluvytvářeny;
  • trvat na vytvořených dohodách a účinně zasahovat všude tam, kde tyto dohody nejsou dodržovány;
  • starat se nejen o logický výstup rozhovoru, ale i o to, jak se jejich partner v rozhovoru cítí, a pěstovat tak dlouhodobé vztahy.

Forma výuky:

Interaktivní přednášky, semináře, tréninky a praktické cvičení se zpětnou vazbou

Garance a certifikace:

Kurz VZTAHY A KOMUNIKACE – VYTVÁŘENÍ DOHOD, ŘEŠENÍ KONFLIKTŮ, STRATEGIE PRO EFEKTIVNÍ SPOLUPRÁCI je součástí Manažerské školy Extimy, jejímž autorem a nevyšším garantem je Petr Pacovský, odborný ředitel Extimy. Konzultant, který kurz realizuje, prošel náročným procesem interní akreditace společnosti Extima a zavázal se k dodržování Etického kodexu Extimy.

Účastník, který absolvuje alespoň 90% kurzu a ve stanoveném termínu splní zadané úkoly, obdrží certifikát Extimy – osvědčení o absolvování.

Bonus:

Každý účastník kurzu získá zdarma poukaz na 1 hodinu KOUČOVÁNÍ na podporu uplatnění tématu v individuální praxi v hodnotě 3.500 Kč.

Cílová skupina

Dvoudenní kurz ve skupině do dvanácti účastníků je určen každému, kdo chce systémově otevřít a zefektivnit komunikaci s lidmi okolo sebe, domluvit si s druhými užitečné, funkční a trvalé dohody a nastavit tak větší pohodu v rámci každodenní komunikace. Obsah kurzu je koncipován tak, aby byl využitelný jak pro TOP management, tak pro výkonné specialisty.

Kontaktní osoba

Hana Štěpánová
+420 220 990 302
info@extima.eu

Hodnocení




Organizátor