Detail kurzu

TIME MANAGEMENT IV. GENERACE - STRATEGICKÉ A OPERATIVNÍ ŘÍZENÍ ČASU

Extima CZ, s.r.o.

Popis kurzu

Cíle kurzu:

Osvojte si ucelený systém principů, technik a pomůcek umožňující stihnout to důležité a odbourat největší časožrouty.

Po skončení programu účastníci rozumí základním principům moderního přístupu k řízení času, sebeřízení a osobnímu rozvoji a ve standardních situacích bezpečně ovládají odpovídající postupy ve své praxi.

Obsah kurzu

Obsah:

Kurz Time Management IV. generace je komplexní soubor nástrojů pro strategické plánování i operativní řízení času a osobní leadership jednotlivce. Zabývá se základními principy práce s časem a jejich praktickým použitím ve firemní i soukromé praxi. Mění některé myšlenkové postupy a postoje, těžištěm je však orientace na zvyšování odbornosti a dovedností efektivněji zvládat nároky na jednotlivce kladené.

Účastníci se prakticky naučí zejména:

  • stanovit si své osobní priority a vyjednat si se svým manažerem priority pracovní;
  • v rámci běžné operativy rozlišovat mezi jednotlivými úkoly a zaměřovat se na ty, které budou mít prokazatelný přínos k efektivitě práce;
  • tyto úkoly zpracovávat způsobem, který je nejen užitečný, ale také příjemný a má strategický přesah;
  • využívat plánovacích systémů s ohledem na specifické potřeby jednotlivých účastníků;
  • eliminovat naprostou většinu svých dosavadních časožroutů.

Forma výuky:

Interaktivní přednášky, semináře, tréninky a praktické cvičení se zpětnou vazbou

Garance a certifikace:

Kurz TIME MANAGEMENT IV. GENERACE – STRATEGICKÉ A OPERATIVNÍ ŘÍZENÍ ČASU je součástí Manažerské školy Extimy, jejímž autorem a nevyšším garantem je Petr Pacovský, odborný ředitel Extimy. Konzultant, který bude kurz realizovat, prošel náročným procesem interní akreditace společnosti Extima a zavázal se k dodržování Etického kodexu Extimy.

Účastník, který absolvuje alespoň 90% kurzu a ve stanoveném termínu splní zadané úkoly, obdrží certifikát Extimy – osvědčení o absolvování.

Bonus:

Každý účastník kurzu získá zdarma poukaz na 1 hodinu KOUČOVÁNÍ na podporu uplatnění tématu v individuální praxi v hodnotě 3.500 Kč.

Cílová skupina

Dvoudenní kurz ve skupině do dvanácti účastníků je určen každému, kdo chce začít aktivněji a efektivněji plánovat a řídit svůj čas, nezávisle na jeho postavení v rámci firmy. Obsah kurzu je koncipován tak, aby byl využitelný jak pro TOP management, tak pro výkonné specialisty.

Kontaktní osoba

Hana Štěpánová
+420 220 990 302
info@extima.eu

Hodnocení




Organizátor