Detail kurzu

OTEVŘENÝ TRÉNINK TIMEMANAGEMENT A ASERTIVITA

TRENINK VILIM

Popis kurzu

Metodika tréninku:

  • Trenér definuje v každém tématu hlavní principy a metody a dá dostatečný prostor na individuální písemné zpracování. Účastníci si vyslechnou principy a metody, odpovídají si sami pro sebe, uvědomují si jak princip funguje v jejich životě, a co chtějí u sebe změnit.
  • Trenér zapracuje úvodní a průběžná očekávání do jednotlivých témat ve tvaru otázek, zaměří pozornost skupiny na nejlepší praxi a zapíše nejlepší praxi na flip chart ve tvaru okamžitě použitelných návodů. Účastníci si odnesou odpovědi na svá očekávání ze začátku a z průběhu kurzu sdílením nejlepší praxi kolegů mezi sebou.
  • Trenér doplňuje odpovědi na očekávání o svůj díl nejlepší praxe a zabezpečuje implementaci všeho důležitého do praxe. Účastnící se rozhodují, co vše implementují do své praxe a všechny plánované změny zapracovávají přímo do svých nových diářů.

Obsah kurzu

Popis tréninku Mít opratě svého pracovního a osobního života ve vlastních rukou. Díky tomu zažívat pocity uvolněnosti, rovnováhy a naplněnosti. Připravit si plán, jak začít dělat to, co chybí, a přestat dělat to, čeho je moc. Zároveň si umět asertivně obhájit své stanovisko a nenechat klienta ovládat čas makléře/obchod­níka/pracovní­ka.

Trénink je možné realizovat také jako uzavřený.

Cílová skupina

Trenéři, lektoři, školitelé, koučové, supervisoři, teamleadři, HR specialisté … Manažeři a ředitelé v roli trenérů, kteří jsou odpovědní za rozvoj lidí a výsledky obchodu.

Poznámka k ceně

Cena při přihlášení 3 a více účastníků z jedné firmy: 6.292,- Kč včetně DPH

Kontaktní osoba

Ing. Gabriela Koudelková
+420 595 136 838
treninkvilim@gmail.com

Hodnocení




Organizátor