Detail kurzu

Angličtina pro začátečníky

Jazyková škola Quatro

Popis kurzu

  • Naučíte se anglicky zábavnou metodou bez náročné domácí přípravy s využitím nejmodernější technologie v přátelském a přitom profesionálním prostředí.
  • Už po jednom roce studia se dokážete jednoduchým způsobem domluvit ve většině základních situacích běžného života a budete rozumět nejběžnější slovní zásobě.
  • Zaměřujeme se na živý jazyk, který budete schopni využít v praxi. Motivací pro Vás bude rychlý pokrok, vysoká efektivita a maximálně využitý čas při výuce.
  • Rozlišujeme mezi úplnými a pokročilými začátečníky. Díky tomu udělají studenti na obou úrovních daleko větší pokrok než ve smíšených skupinkách.

… navíc zdarma získate:

  • zapůjčení učebnic a poslechových CD
  • tištěné materiály, blok a další pomůcky
  • internetový přístup do e-learningového portálu s podrobnými informacemi ke každé hodině a dalšími možnostmi, jak se zdokonalit v jazyce
  • internetový přístup do našeho videokurzu
  • možnost zapůjčování zjednodušené četby s nahrávkami na CD z naší jazykové knihovny

Obsah kurzu

Min. 50 % hodiny tvoří nácvik mluveného projevu.

Témata:

Představování a předměty. Jak se ptát na osobní údaje. Rodina a přátelé. Denní program a časové údaje. Dovolená a nakupování. Dům a bydlení. Město a ptaní se na cestu. Koníčky a dovednosti. Restaurace. Jídlo a pití. Volný čas a životní styl. Denní činnosti a zaměstnání. Předměty a majetek. Tělo a nemoci. Oblečení. Doprava a cestování.

Gramatika:

Číslovky, členy a množná čísla podstatných jmen. Přítomný čas prostý. Přítomný čas průběhový. Minulý čas. Vazba „going to“ pro budoucnost. Stupňování přídavných jmen. Have x have got (mít). Tvoření otázky. Slovosled ve větě. Sloveso „have to“ (muset). Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména.

Dále se naučíte: Časové údaje, měsíce a data.Vyslovit žádosti a prosby a reagovat na ně. Popsat město, místo, pokoj. Mluvit v přítomném a minulém čase. Srovnávat různá místa a osoby. Používat základní slovesné vazby. Používat základní slovesa. Napsat dopis a email. Používat základní přídavná jména. Jak udávat míry a rozměry.

Kompletní rozvrh kurzů, ceník, rozřazovací testy a možnost registrace na www.cizijazyky.info

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny zájemce. Stačí jen vyplnit přihlášku na www.cizijazyky.info.

Poznámka k ceně

Poskytované slevy aktuálně na www.cizijazyky.info

Kontaktní osoba

DiS. Dagmar Urbánková
+420 776 330 433
asistentka@cizijazyky.info

Hodnocení




Organizátor