Detail kurzu

Španělština pro začátečníky

Jazyková škola Quatro

Popis kurzu

  • Chcete se naučit španělsky, ale nevíte, jak na to? Už po jednom roce studia u nás se dokážete jednoduchým způsobem domluvit ve většině základních situacích běžného života a budete rozumět nejběžnější slovní zásobě.
  • Naučíte se španělsky zábavnou metodou bez náročné domácí přípravy s využitím nejmodernější technologie v přátelském a přitom profesionálním prostředí.
  • Zaměřujeme se na živý jazyk, který budete schopni využít v praxi. Motivací pro Vás bude rychlý pokrok, vysoká efektivita a maximálně využitý čas při výuce.

… navíc zdarma získate:

  • zapůjčení učebnic a poslechových CD
  • tištěné materiály, blok a další pomůcky
  • internetový přístup do e-learningového portálu s podrobnými informacemi ke každé hodině a dalšími možnostmi, jak se zdokonalit v jazyce
  • internetový přístup do našeho videokurzu
  • možnost zapůjčování zjednodušené četby s nahrávkami na CD z naší jazykové knihovny

Obsah kurzu

Min. 50 % hodiny tvoří nácvik mluveného projevu.

Témata:

Země a národnosti. Dům a bydlení. Rodina. Oblečení. Sport. Běžné předměty (ve škole, v kanceláři, v kuchyni,…). Lidské tělo a zdraví. Dopravní prostředky. Jídlo a stravování. Počasí. Nakupování. Volný čas a koníčky. Lidské vlastnosti a vzhled. Ve městě. Příroda a cestování.

Gramatika:

Určitý a neurčitý člen. Tvoření otázek. Zápor. Slovosled. Přítomný čas prostý základních pravidelných sloves. Přivlastňovací a ukazovací zájmena. Vazby slovesa „tener“ (mít). Základní místní a časové předložky. Minulý čas pravidelných sloves. Rozkazovací způsob. Stupňování přídavných jmen. Zvratná slovesa.

Dále se naučíte:

Abecedu. Správnou výslovnost. Formální a neformální představování. Jak se ptát na osobní údaje (jméno, věk, zaměstnání, národnost,…). Číslovky 0 – 1000, početní úkony. Hodiny a časové údaje. Barvy. Běžná přídavná jména (alto, gordo, serio, simpático, interesante,…). Nejužívanější slovesa (ser, ter, gustar, doler, seguir, estar, querer, poder,…). Dny v týdnu, měsíce, roční období. Názvy povolání.

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny zájemce. Stačí jen vyplnit přihlášku na stránkách www.cizijazyky.info

Poznámka k ceně

Aktuální slevy z kurzovného na www.cizijazyky.info

Kontaktní osoba

DiS. Dagmar Urbánková
+420 776 330 433
asistentka@cizijazyky.info

Hodnocení




Organizátor