Detail kurzu

Angličtina pro mírně pokročilé

Jazyková škola Quatro

Popis kurzu

  • Již trochu rozumíte anglicky, ale stále se Vám nedaří komunikovat? Zkuste se učit angličtinu naší metodou a uvidíte, jaký pokrok uděláte za 1 rok studia.
  • Zvládnete vést bez větších problémů krátký rozhovor o sobě, své rodině nebo práci. Dokážete použít základní slovní zásobu a více méně všechny časové roviny.
  • Naučíte se anglicky zábavnou metodou bez náročné domácí přípravy s využitím nejmodernější technologie v přátelském a přitom profesionálním prostředí.
  • Zaměřujeme se na živý jazyk, který budete schopni využít v praxi. Motivací pro Vás bude rychlý pokrok, vysoká efektivita a maximálně využitý čas při výuce.

… navíc zdarma získate:

  • zapůjčení učebnic a poslechových CD
  • tištěné materiály, blok a další pomůcky
  • internetový přístup do e-learningového portálu s podrobnými informacemi ke každé hodině a dalšími možnostmi, jak se zdokonalit v jazyce
  • internetový přístup do našeho videokurzu
  • možnost zapůjčování zjednodušené četby s nahrávkami na CD z naší jazykové knihovny

Obsah kurzu

Min. 50 % hodiny tvoří nácvik mluveného projevu.

Témata:

Nakupování a oblečení. Popis a charakteristika. Televize. Můj nejlepší přítel. Restaurace. Popis cesty. Příroda. Země a národnosti. Profese. Denní režim. Hudba. Doprava. Svět. Popis lidí. Zdraví. Doporučení. Objednávání jídla. Nakupování. Peníze. Aktivity. Kancelář. Domácnost a domácí práce. Počítač.

Gramatika:

Předpřítomný čas. Minulý průběhový čas. Budoucí čas. Trpný rod. Vedlejší věty vztažné. Rozdíl mezi make x do. Vedlejší věty a základní spojky. Místní a časové předložky. Pomocná slovesa. Předpřítomný čas. Minulý čas dalších pravidelných a nepravidelných sloves. Minulý průběhový čas. Budoucí čas. Podmiňovací způsob. Pasivní věty.

Dále se naučíte:

Napsat dopis, email a pohlednici. Číslovky 0 – 1000. Telefonovat. Popsat lidi, místa a situace. Pojmenovat základní předměty a materiály. Základní přídavná jména – pocity a vlastnosti. Porozumět textu. Vyjádřit svůj názor, zapojit se do diskuze.

Kompletní rozvrh kurzů, ceník, rozřazovací testy a možnost registrace na www.cizijazyky.info

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny zájemce. Stačí jen vyplnit rozřazovací test a my Vás kontaktujeme a sjednáme si s Vámi schůzku, na které upřesníme Vaši úroveň.

Poznámka k ceně

Poskytované slevy aktuálně na www.cizijazyky.info

Kontaktní osoba

DiS. Dagmar Urbánková
+420 776 330 433
asistentka@cizijazyky.info

Hodnocení




Organizátor