Detail kurzu

Němčina pro začátečníky

Jazyková škola Quatro

Popis kurzu

  • Naučíte se německy zábavnou metodou bez náročné domácí přípravy s využitím nejmodernější technologie v přátelském a přitom profesionálním prostředí.
  • Už po jednom roce studia se dokážete jednoduchým způsobem domluvit ve většině základních situacích běžného života a budete rozumět nejběžnější slovní zásobě.
  • Zaměřujeme se na živý jazyk, který budete schopni využít v praxi. Motivací pro Vás bude rychlý pokrok, vysoká efektivita a maximálně využitý čas při výuce.
  • Rozlišujeme mezi úplnými a pokročilými začátečníky. Díky tomu udělají studenti na obou úrovních daleko větší pokrok než ve smíšených skupinkách.

… navíc zdarma získate:

  • zapůjčení učebnic a poslechových CD
  • tištěné materiály, blok a další pomůcky
  • internetový přístup do e-learningového portálu s podrobnými informacemi ke každé hodině a dalšími možnostmi, jak se zdokonalit v jazyce
  • internetový přístup do našeho videokurzu
  • možnost zapůjčování zjednodušené četby s nahrávkami na CD z naší jazykové knihovny

Obsah kurzu

Min. 50 % hodiny tvoří nácvik mluveného projevu.

Témata:

Představování a základní údaje. Rodina a přátelé. Bydlení. Denní program. Koníčky a volný čas. Sport. Stravování, jídlo a nápoje. V restauraci. Nakupování a obchodní dům. Zdraví a lidské tělo. Cestování. V hotelu.

Gramatika:

Členy a množné číslo. Osobní a přivlastňovací zájmena. Slovosled. Tvoření otázky. Časování a fráze slovesa „sein“ (být). Časování pravidlených a nepravidelných sloves. Slovesa s odlučitelnou předponou. Přítomný čas prostý. Způsobová slovesa. Základní časové a místní předložky. Vazba „es gibt“. 4. pád podstatných jmen (určitý a neurčitý člen, zápor). Skloňování přídavných jmen. Základní příslovce.

Dále se naučíte:

Číslovky 0 – 100. Abecedu. Názvy zemí, národností a jazyků. Názvy povolání. Řadové číslovky. Letopočty. Základní přídavná jména a antonyma. Barvy. Roční období a časové údaje. Hodiny. Pojmenovat základní předměty. Konverzovat na nejběžnější témata v přítomném čase. Užitečnou slovní zásobu. Popsat obrázek (činnosti, místnost, vzhled lidí). Pojmenovat nábytek, kuchyňské spotřebiče a nářadí.

Kompletní rozvrh kurzů, ceník, rozřazovací testy a možnost registrace na www.cizijazyky.info

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny zájemce. Stačí jen vyplnit přihlášku na www.cizijazyky.info

Poznámka k ceně

Aktuální slevy kurzovného na www.cizijazyky.info

Kontaktní osoba

DiS. Dagmar Urbánková
+420 776 330 433
asistentka@cizijazyky.info

Hodnocení




Organizátor