Detail kurzu

Angličtina pro středně pokročilé

Jazyková škola Quatro

Popis kurzu

  • Umíte si anglicky poradit ve většině běžných situací, ale stále máte pocit, že byste měli co zlepšovat? Pokud se chcete za 1 rok studia stát pokročilým uživatelem angličtiny, pak je kurz angličtiny pro středně pokročilé určen právě Vám.
  • Porozumíte delším promluvám a textům ze současnosti, zvládnete přesně formulovat své myšlenky a dokážete vést rozhovor s rodilým mluvčím.
  • Naučíte se anglicky zábavnou metodou bez náročné domácí přípravy s využitím nejmodernější technologie v přátelském a přitom profesionálním prostředí.
  • Zaměřujeme se na živý jazyk, který budete schopni využít v praxi. Motivací pro Vás bude rychlý pokrok, vysoká efektivita a maximálně využitý čas při výuce.

… navíc zdarma získate:

  • zapůjčení učebnic a poslechových CD
  • tištěné materiály, blok a další pomůcky
  • internetový přístup do e-learningového portálu s podrobnými informacemi ke každé hodině a dalšími možnostmi, jak se zdokonalit v jazyce
  • internetový přístup do našeho videokurzu
  • možnost zapůjčování zjednodušené četby s nahrávkami na CD z naší jazykové knihovny

Obsah kurzu

Min. 50 % hodiny tvoří nácvik mluveného projevu.

Témata:

Můj život a dětství. Stravování a jídlo. Počasí. Co mám nebo nemám rád. Studium a práce. Lidé kolem nás. Osobnost a vlastnosti. Na letišti. V restauraci. V bance. Finance, placení a peníze. Nejkrásnější místa na světě. Život ve městě. Zdravý životní styl. Společenské chování. Filmy a úspěch. Tradice a svatba. Katastrofy. Kriminalita. Vysněná budoucnost. Rozhodování a dilema.

Gramatika:

Srovnávání. Budoucí čas. Spojky. Předminulý čas. Podmínkové věty. Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména. Dovětky. Nepřímé otázky. Přímý a nepřímý předmět. Modální slovesa ve všech časech. Předpřítomný průběhový čas. Časová souslednost. Infinitivy v angličtině. Trpný rod.

Dále se naučíte:

Rozsáhleji vyprávět ve všech časových rovinách. Napsat životopis, dopis a email. Objednat letenku. Popsat lidi, místa a situace. Telefonovat. Formulovat žádosti a povolení. Vést diskuzi, vyjádřovat vlastní názor. Pravidla a zákazy, dopravní značky. Základní idiomy. Užívat méně formální jazyk. Porozumět textu.

Kompletní rozvrh kurzů, ceník, rozřazovací testy a možnost registrace na www.cizijazyky.info

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny zájemce. Stačí jen vyplnit rozřazovací test a my Vás kontaktujeme a sjednáme si s Vámi schůzku, na které upřesníme Vaši úroveň.

Poznámka k ceně

Aktuální slevy kurzovného na www.cizijazyky.info

Kontaktní osoba

DiS. Dagmar Urbánková
+420 776 330 433
asistentka@cizijazyky.info

Hodnocení




Organizátor