Detail kurzu

Bachova terapie - online kurz

Ing. Jana Jašková - eLearning Academy

Popis kurzu

Bachova květová terapie je dědictví, které nám zanechal génius svého oboru, Dr. Edward Bach. A i když už není mezi námi, jeho práce je stále naživu díky jemnému a přímému působení Bachových květových esencí. Bachovy esence jsou určený pro naši duši, myšlenky a emoce. Jsou připraveny a k ​​dispozici každému, aby je využíval stejně, jako využíváme jídlo nebo nápoje. Vše, co naše mysl potřebuje, na co má naše duše právě teď chuť, jakoukoliv negativní myšlenku nebo emoci prožíváte, Bachovy esence jsou schopny náš požadavek elegantně zvládnout.

Obsah kurzu

Principy kurzu Bachovy květové terapie

I. Jednoduchost výběru esencí

Metoda selekce té správné květové esence je velmi jednoduchá a použitelná pro každého. Základem je otevřené srdce a odvaha poslouchat, co se skrývá za slovy, které používáme. Každá květová esence nese v sobě vibrační sílu, kterou sám na sobě Dr. Bach testoval. Celý systém terapie sestává z 38 květových esencí, kde každá ztělesňuje určité emoce. Cílem je najít shodu mezi tou emocí, kterou prožívám a spojit ji s charakterem Bachovy esence. Následně dochází k uvolnění negativních emocí a nápravě energetického systému.

II. Bezpečnost esencí

Všechny květový esence jsou darem Matky přírody a jsou připraveny z květů rostlin a stromů. Žádný z použitých květů není toxickým nebo jedovatým, nedochází k žádným kontraindikacím, bez ohledu na množství přijaté esence. Z důvodů kompatibility Bachových esencí s energetickým systémem člověka, neexistuje předávkování, vedlejší efekty nebo nesoulad s jinými metodami léčení. Uplatnění květový esencí je velmi široké a neexistují kontraindikace léčby.

III. Poznej sám sebe

Tento pilíř je snad nejdůležitějším a zároveň se aktivuje automaticky a bez vašeho přičinění. Čtete příběhy esencí, jejich charakteristiky, jejich pozitivní a negativní atributy a váš mozek přitom hledá asociace. Podobáte se na tu či onu esenci, nebo si řeknete, že to je přesně ta esence, kterou bych teď potřeboval/a. Tyto momenty zažíváte během celého kurzu. Začínáte se poznávat. Už nemáte strach připustit si přesně tu negativní emoci, kterou držíte uvnitř sebe, už nemáte strach cítit ji, už neodmítáte její přítomnost. Začínají být odvážní. Často se budete sami sebe ptát: "Co cítím?" Jste schopni upřímně se podívat svým negativním emocím přímo do očí. Nejste v tom sami, Dr. Bach vám zanechal pomoc v malých lahvičkách květových esencí.

Co je součástí kurzu Bachovy květové terapie?

  • komplexní kurzový manuál 
  • terapeutický dotazník 
  • vedení lektora 
  • bezplatné konzultace 
  • certifikát

Kontaktní osoba

Miri Novákova
+420 773 819 361
lektor@kurzy-leceni.cz

Hodnocení




Organizátor