Detail kurzu

Aromaterapie pro duši - online kurz

Ing. Jana Jašková - eLearning Academy

Popis kurzu

Aromaterapie pro vaši duši je formou energetické terapie. V tomto kurzu se nebudeme věnovat účinným látkám a terapeutickým vlastnostem jednotlivých esenciálních olejů, nebudeme léčit fyzické onemocnění přímo, ale místo toho budeme pracovat s energetickým potenciálem jednotlivých esenciálních olejů, abychom léčili, krmili, obnovovali a potěšili energetické tělo, které zahrnuje vaši duši, pocity a vaše emoce. Esenciální oleje budeme vnímat ze spirituální stránky.

Obsah kurzu

Proč aromaterapie pro duši?

Esenciální oleje, tak jak je používáme v tomto kurzu budou určeny výhradně pro vaši duši, podíváme se na esenciální oleje ze spirituální stránky, kde všechno začíná. Vaše duše s vámi komunikuje neustále prostřednictvím emocí. V kurzu aromaterapie pro duši začnete poznávat sami sebe a své emoce. Všechny emoce ... dobré, špatné, pozitivní, negativní ... Všechny máte a všechny si zaslouží vaši pozornost a to zejména ty, které jste označili nálepkou negativní. V kurzu aromaterapie pro duši začnete emocemi hýbat a pohyb je energií, která má schopnost transformovat. Půjdete cestou lásky spolu s vibrační silou esenciálních olejů.

Pilíře kurzu aromaterapie pro duši

I. Miluji sám sebe

Kurz aromaterapie pro duši nechce měnit to, co na sobě nemáte rádi. Právě naopak. Vy začnete milovat sebe samého i za to, co není dokonalé. Začnete milovat svou nedokonalost, začnete milovat svou zranitelnost, začnete akceptovat a milovat sebe a to se vším, co vás tvoří. Esenciální oleje začnete používat právě tehdy, pokud se budete dočasně nacházet v negativním pólu. Cílem je, abyste nezůstávali v negativní polaritě příliš dlouho, ale abyste se začali hýbat. Abyste hýbali energií z jednoho pólu do druhého. A pohyb je mimořádně důležitý, stagnace je časem symptomů.

II. Jednoduchost při odkrývání své nemilé stránky - práce na úrovni podvědomí

Jak se poznat, jak poznat to, co dlouhodobě schovávám za zády? V kurzu aromaterapie pro duši využíváme symboliku umocněnou v metaforických příbězích. Naše zkušenosti s hlubokým emocionálním podtextem jsou často podvědomé a metaforický příběh dokáže velmi často poskytnout přesně tu informaci, kterou potřebujeme, aby se osvobodila naše duše od psychických a emočních bloků. Metaforické příběhy nemají konkrétní a přímočarý význam a právě proto dochází v mozku k hledání těchto významů a asociací s konkrétními událostmi ve vašem životě. Každý metaforický příběh ukazuje směr pouze tehdy, když je to pro vás nezbytné. Pokud vás příběh zasáhne, budete cítit určitou tělesnou reakci. Mohou to být husí kůže, stažení, ztuhnutí nebo jakýkoli jiný projev, který vám dá vaše tělo. Čím silnější je vaše reakce, tím je pravděpodobnější, že ve vás příběh něco spustil. Metaforické příběhy vždy respektují vaši individualitu a každý příběh disponuje všemi zdroji, které jsou pro vás potřebné pro řešení vašeho problému. Metaforické příběhy mají schopnost obejít vědomou část mysli a oslovují vaše podvědomí. Práce na úrovni podvědomí je často tím pravým řešením.

III. Cílový stav – vibrace lásky

Na úroveň vibrace lásky budete vyneseni na křídlech esenciálních olejů. Metaforický příběh je vaším kompasem a mapou a esenciální oleje jsou vaší raketou. A když máte mapu a dopravní prostředek, do cíle už není daleko. Následující stanice - sebeláska.

Co je součástí kurzu aromaterapie pro duši?

  • komplexní kurzový manuá 
  • metaforické příběhy 
  • tři vedené meditace (v slovenském jazyce) 
  • vedení lektora 
  • bezplatné konzultace 
  • diplom

Kontaktní osoba

Miri Novákova
+420 773 819 361
lektor@kurzy-leceni.cz

Hodnocení




Organizátor