Detail kurzu

Popis kurzu

Aromaterapie má své pevné místo při řešení neurologických potíží a je účinná i jako silný antimikrobiální nástroj, který pomáhá našim imunitním buňkám při vstupu bakterií a virů. Některé esenciální oleje jsou tak účinné, že byly oceněny i farmaceutickým průmyslem jako významný antimikrobiální nástroj. Esenciální oleje jsou komplexem a pomohou nám s psychickým, emočním, imunitním a fyzickým zdravím cestou přírody.

Obsah kurzu

Principy kurzu aromaterapie

I. Jednoznačnost terapeutických vlastností esenciálních olejů

Esenciální oleje mají své terapeutické vlastnosti, které vycházejí z chemické kompozice složek esenciálního oleje a na druhé straně je tam empirický přístup, který zohledňuje historické využívání esenciálních olejů a jejich účinnost. V kurzu aromaterapie získáte prospěch z obou principů.

II. Bioaktivní složky esenciálních olejů

Obvykle se stává, že nováčci v aromaterapii, kteří jsou nadšení z vytváření receptur nemají chuť se zabývat chemickou kompozicí olejů. Ale jakmile zjistíte, že esenciální oleje mohou poskytnout rychlou a bezpečnou formu terapie pro mnoho kondicí, začnete se více zajímat o to, jak a proč esenciální oleje fungují. A právě tehdy se do popředí dostává jejich chemický základ. Avšak není zde potřebné, ani nutné studovat celou organickou chemii. Poznání základní chemické kompozice esenciálních olejů vám otevírá cestu na jednoduchý a elegantní systém výběru a selekce správných olejů pro vysokou efektivitu terapie.

III. Bez základů anatomie a fyziologie je praktikování aromaterapie jako čtení knihy bez porozumění textu

Základy anatomie a fyziologie jsou nutností, protože vy budete ovlivňovat, léčit a vyživovat vaše tělo a mysl. Nejdříve musíte vědět, jak fungují vaše orgány a jakým způsobem vám hlásí oslabení své činnosti v podobě symptomů. Následně je už jednoduché poskládat si směs esenciálních olejů pro maximální benefit, ze kterého budete profitovat na všech úrovních, tj od fyzického přes mentální po emocionální zdraví.

Co je součástí kurzu aromaterapie?

  • komplexní kurzový manuál 
  • brožura 38 esenciálních olejů 
  • vedení lektora 
  • bezplatné konzultace 
  • certifikát

Kontaktní osoba

Miri Novákova
+420 773 819 361
lektor@kurzy-leceni.cz

Hodnocení




Organizátor