Detail kurzu

Popis kurzu

Fytoterapie je nutností, pokud jste přesvědčeni, že se vaše tělo dokáže léčit samo. Vaše tělo je schopné sebeobnovy, rekonstrukce a dokáže opět fungovat tak, jak má! Pokud se například říznete do prstu, krásně vidíte, že tělo si s ránou dokáže samo poradit, zacelit ji. Pokud si zlomíte nohu, sice vám ji chirurg zafixuje do optimální polohy, ale to, že končetina sroste, to je jen schopnost vašeho těla. Pokud začnete s fytoterapií, znamená to pro vás, vědět a být si jistým, jak pomoci vašemu tělu v léčebném procesu. Dodat mu ty správné látky, které mu pomohou. A nejen to, užívat bylinné přípravky, pokud potřebujete něco opravit. Využívejte bylinné směsi v případě prevence. A to je ještě silnější nástroj, který máte ve svých rukou. Naučíte se pracovat se svým tělem, chrámem vaší duše, abyste plní zdraví a energie dosáhli vaše cíle.

Obsah kurzu

Principy kurzu fytoterapie

I. Jednoznačnost využití a terapeutické vlastnosti používaných bylinek

Kurz fytoterapie je postaven jednoduše. Naturální léčení není komplikovaným procesem. V kurzu fytoterapie zohledňujeme nejen historické využívání bylinek, ale stavíme na pevných základech obsahu účinných látek rostlin.

II. Od symptomů k příčině

Bez základů anatomie a fyziologie je praktikování fytoterapie jako čtení knihy bez porozumění textu. Nejdříve musíme vědět, jak fungují naše orgány a jakým způsobem nám hlásí oslabení své činnosti v podobě symptomů.

III. Zevnitř směrem ven

V kurzu fytoterapie pracujeme s Heringovým zákonem léčby. Pracujeme zevnitř směrem ven a od hlavy směrem dolů. Začínáme čistit kanály eliminace a detoxikace. Začínáme čistit všechny části našeho těla, kterými vylučujeme toxický odpad. Jinak terapie nemá smysl. Musíme mít otevřené a plně funkční potrubí, abychom nebyli přeplněný cirkulujícími metabolity, které se časem mohou usazovat v těch nejslabších článcích našeho těla a snižovat jejich primární funkce.

Co je součástí kurzu fytoterapie?

  • komplexní kurzový material 
  • brožura léčivých rostlin 
  • vedení lektora 
  • bezplatné konzultace 
  • certifikát 

Kontaktní osoba

Miri Novákova
+420 773 819 361
lektor@kurzy-leceni.cz

Hodnocení




Organizátor