Detail kurzu

Akreditovaný kurz - cvičitel sebeobrany

M-SOR s.r.o.

Popis kurzu

Naučit, jak sebeobranu správně učit (zážitkově a jednoduše), jak podnikání zvládnout (naplánovat a vést), jak se uživit (jak prodat a marketovat) a především, jak si to užít.

Obsah kurzu

Tento kurz slouží k přerodu bojovníka v profesionála. V tomto kurzu Vás nebudeme učit techniku, předpokládáme totiž, že pokud se chcete živit jako instruktor sebeobrany, již máte techniku na dostatečně vysoké úrovni. Zároveň Vás nechceme přesvědčovat o tom, jaké techniky fungují a jaké ne – to už sami víte.

My Vám chceme nabídnout něco zcela jiného – možnost opravdu se živit tím co Vás baví. Tento kurz je zaměřený na to, jak sebeobranu správně učit (zážitkově a jednoduše), jak podnikání zvládnout (naplánovat a vést), jak se uživit (jak prodat a marketovat) a především, jak si to užít ;)

Kurz vede přímo Petr Moučka – zakladatel SORUDO systému. Instruktor, který má za sebou skoro 2000 odškolených žáků. Organizátor a metodik desítek kurzů – pracující i pro mezinárodní firmy. Podnikatel, který svůj systém dostal k nejlepším speciálním jednotkám Mexika. Ale hlavně člověk, kterého strašně baví pomáhat začínajícím podnikatelům s jejich projekty, rozvíjet je a poskytnout (dodat) jim nové pohledy a zkušenosti.

“Práce Instruktora sebeobrany je krásná. A to hned z několika pohledů. V první řadě pomáháte lidem zachránit život svůj i ostatních lidí a to je hodnota nejvyšší. Zároveň vidíte, jak díky výcviku, lidem zvyšujete sebevědomí a jak se Vám doslova mění před očima – jak si nově uvědomují svůj potenciál a novou chuť změnit svůj život v něco lepšího. A v neposlední řadě máte možnost svůj čas a svůj život plně přizpůsobit sami sobě. Je to pěkná práce !”

Cílová skupina

Kurz je určen zkušeným bojovníkům, kteří by se chtěli živit sebeobranou.

Kontaktní osoba

Vlastimil Polách
+420 777 204 836
vlasta.polach@sorudo.cz

Hodnocení




Organizátor