Detail kurzu

Akreditovaný vzdělávací kurz florista - Ostrava 2023

Flower Academy s.r.o. - Pavlína Vitková

Popis kurzu

Co je Akreditace ?

Je to kurz, který obsahuje 100 hodin výuky. Z toho je 70% práce s živými květinami a 30% teorie.

  • Po úspěšném ukončení závěrečné zkoušky absolvent obdrží – Osvědčení o získání profesní kvalifikace Florista na základě rozhodnutí MZE s celostátní platností a platností v EU.
  • Po úspěšném ukončení závěrečné zkoušky Vám bude vystaven Europas.

Obsah kurzu

Jaké techniky se naučím?

vazbu kytic a ranžování, svatební kytice, smuteční vazba, věnce tematické dekorace – jaro, dušičky, vánoce. 

Program:začátek vždy v 9:00 hodin ( změna je na domluvě)konec přibližně 15:00 hodin. Jak dlouho kurz trvá: Doba trvání kurzu je 13 pracovních dní po sobě jdoucích, v délce 8 hodin vyučovacích včetně zkoušky. Absolventi z vážných důvodů mají možnost absence dvou dnů kurzů, které neovlivní účast na zkouškách. Lektor z vážných důvodů má nárok na jeden den absence výuky. 

Cílová skupina

Lidé, kteří absolvují kurzy floristiky, mají příležitost pracovat v květinářství nebo zahájit podnikání v této oblasti. Stále populárnější jsou také různé typy floristických služeb. Náplní služeb je dekorace interiéru – exteriéru společností, rodinných domů, svatby, přijímání, vedení workshopu ….. Dalším místem, kde si Florista najde své místo, jsou společnosti poskytující služby v oblasti zahradního a interiérového designu s využitím rostlinných dekorací.

Jak tedy vidíte, existuje mnoho možností v závislosti na vašich preferencích. Absolvování floristických kurzů otevírá širokou škálu příležitostí pro další práci v oboru květinářství.

Certifikát Certifikát profesní kvalifikace. Europa Poznámka k ceně

Veškerý studijní materiál (skripta). Veškerý pracovní materiál. Pomocný aranžérsky materiál. Materiál k závěrečným zkouškám

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat