Detail kurzu

CERTIFIKOVANÝ OBCHODNÍK I.

SMARTER Training & Consulting, s.r.o.

Popis kurzu

Jste zástupcem výrobního podniku? Zástupcem poskytovatele služeb nebo distribuční společnosti? Váš cíl je podobný – uplatnit Vaše služby nebo produkty co nejlépe na trhu. V ostré konkurenci se projeví sebemenší detail. Kompetentní a zkušený tým obchodníků a reprezentantů může sehrát klíčovou roli. Každý z nich však potřebuje získat a posilovat dovednosti nutné k tomu, aby se dokázali s Vašimi výrobky/službami na trhu prosadit.

Co je cílem tréninku a co přináší účastníkům?

Získáte a osvojíte si dovednosti základních prodejních technik, které jsou nezbytné k úspěšnému vedení obchodních jednání. Prostřednictvím aktivního procvičování posílíte svoji jistotu při prodejním rozhovoru a případně odstraníte některé z návyků, které mohou narušovat hladké navázání obchodního vztahu a získání souhlasu druhé strany. Cílem tréninku je pomoci účastníkům zvýšit úspěšnost v uzavírání obchodních dohod a vytvořit základ pro další posilování efektivity obchodní činnosti.

Obsah kurzu

Témata tréninku

  • Osobnost prodejce – obraz ideálního obchodníka a jak se k němu přibližujeme
  • Co je obchod, kde začíná a končí, prodejní cyklus
  • V obchodě platí, že každé jiné umístění než 1. je špatné
  • Proč zákazníci vlastně nakupují (nákupní motivy)
  • Navázání dobrého obchodního vztahu
  • Efektivní struktura obchodního jednání

Cílová skupina

Komu je trénink určen

Všem pracovníkům, kteří jsou v denním kontaktu s klientem, obchodním zástupcům a reprezentantům, obchodním manažerům, ale i pracovníkům nákupních oddělení či produktovým manažerům, kteří komunikují (vyjednávají) se zástupci dodavatelů.

Kontaktní osoba

Petra Poloprudská
+420 2 226 218 886
petra.poloprudska@smarter.cz

Hodnocení




Organizátor