Detail kurzu

New Total English IM - kurz angličtiny pro středně pokročilé

Hampson CS s.r.o.

Popis kurzu

Kurzy pokročilosti Intermediate jsou určeny středně pokročilým studentům, kteří se již anglicky domluví. Rozvíjí slovní zásobu ve spojení s aktuálními a zajímavými konverzačními tématy a především procvičují komunikativní schopnosti. Týdenní pobytové intenzivní kurzy Total English konané v Institutu pro zrychlené učení Hampson na Ptýrově tvoří kostru naší vzdělávací soustavy. Slouží k systematickému rozvoji mluveného i psaného jazyka včetně gramatického aparátu. A to vše v nebývalé intenzitě – učíte se doslova od probuzení do usnutí.

Obsah kurzu

Total English je základní řadou týdenních velmi intenzivních internátních kurzů angličtiny. Zejména v nižších pokročilostech vám doporučujeme začít se studiem u nás právě tímto typem kurzů. Kurzy Total English jsou založeny na nových, moderních výukových materiálech, které plně odpovídají soudobým potřebám intenzivní výuky angličtiny. Všechny naše velmi intenzivní pobytové kurzy jsou vedeny naší Hampson metodou. Učíte se velmi intenzivně během celého dne, ale v relaxované atmosféře. Přes náročnou práci odjíždí většina našich posluchačů s pocitem odpočinku. Očekávejte však, že takto intenzivní výuka nemůže být vedena klasickým způsobem a některé aktivity vám můžou připadat jako značně netradiční. Total English vám přinese:

  • velmi intenzivní systematickou výuku angličtiny od probuzení do usnutí
  • systematický výklad gramatiky dané úrovně pokročilosti
  • masivní rozvoj slovní zásoby
  • individuální péči o každého studenta (jeden lektor připadá maximálně na čtyři účastníky)
  • výuku v relaxovaném stavu
  • pevný základ pro další rozvoj vaši angličtiny

Cílová skupina

Dospělí

Poznámka k ceně

V ceně kurzu je zahrnuto školné minimálně deset hodin denně, CD se slovní zásobou, ubytování v jednolůžkovém pokoji a strava minimálně 3x denně (snídaně švédským stolem, jedno hotové jídlo k obědu a jedno předpřipravené jídlo k večeři, potravinové do

Kontaktní osoba

Dana Weberová
+420 326 732 732
dana@hampson.cz

Hodnocení




Organizátor