Detail kurzu

New Total English Starter - kurz angličtiny pro naprosté začátečníky

Hampson CS s.r.o.

Popis kurzu

Týdenní pobytový intenzivní kurz Total English Starter je koncipovaný speciálně pro naprosté začátečníky, kteří se nikdy jazyk neučili a nemají tedy vůbec žádné, ani skryté znalosti angličtiny. Dokonale vyhovuje potřebám těch, kteří si chtějí vytvořit pevné základy pro další studium angličtiny. Buduje postupně sebedůvěru v porozumění a v používání jazyka. Během sedmi dnů si osvojíte základní orientaci v angličtině a přijdete do styku s bezmála dvěmi tisícovkami anglických slov.

Obsah kurzu

Nemůžete se odhodlat začít s angličtinou? Hampson metoda zrychleného učení vám nabízí netradiční a efektivní cestu. Žádné sesle, skřípající křída a rutina! Učíte se beze stresu, přirozeně, a vyučování přináší stejnou radost žákovi i učiteli. Vyučujeme v přátelském prostředí – výuka probíhá v týdenních kurzech na rekonstruovaném statku z patnáctého století, který jsme vybavili speciálně pro naši metodu zrychleného učení. Vyučujeme v malých skupinkách: jeden lektor se zvláštním výcvikem se věnuje maximálně čtyřem studentům. Učíte se v uvolněné atmosféře a můžeme vám zaručit, že se cizím jazykem opravdu domluvíte. Více než šestnáct let praxe a zkušenosti tisíců našich absolventů nás opravňuji k tvrzení, že i vy to zvládnete. A jak to dokážeme?

  • Představte si, že posloucháte příjemnou hudbu, do které lektor předčítá cizojazyčné texty. Zatímco „jen odpočíváte“, vaše podvědomí si důkladně ukládá cizojazyčná spojení pro další použití…
  • Stejně jako vaši předchůdci budete i vy mile překvapeni dynamickou fází Hampson metody zrychleného učení, která vás zvedne ze židlí. Rytmické a hlasité opakování zafixuje slovní spojení ve vaší paměti. A to za doprovodu tradiční indiánské hudby bez ohnutých zad a dlouhých hodin biflování.
  • Nechybí samozřejmě ani výklad gramatiky a běžná procvičování; více zábavy si ale užijete při komunikačních cvičeních a hrách, jako jsou kvizy nebo vlastní divadelní představení.
  • Úspěšnost a efektivitu kurzů podmiňují i používané formy fyzické a psychické relaxace. Součástí naší metody je i specifický způsob stimulace studentů a práce s jejich životními cíli.

Cílová skupina

Dospělí

Poznámka k ceně

V ceně kurzu je zahrnuto školné minimálně deset hodin denně, CD se slovní zásobou, ubytování v jednolůžkovém pokoji a strava minimálně 3x denně (snídaně švédským stolem, jedno hotové jídlo k obědu a jedno předpřipravené jídlo k večeři, potravinové do

Kontaktní osoba

Dana Weberová
+420 326 732 732
dana@hampson.cz

Hodnocení




Organizátor