Detail kurzu

Contact English - týdenní konverzační kurz angličtiny

Hampson CS s.r.o.

Popis kurzu

Kurzy Contact English jsou založeny na výukových materiálech, které byly specielně vyvinuty, aby pomohly studentům budovat úspěšné obchodní a společenské vztahy v angličtině. Materiály kladou zřetel na rychlý rozvoj konverzační schopností a funkčního jazyka.

Obsah kurzu

Všechny naše velmi intenzivní pobytové kurzy jsou vedeny naší Hampson metodou. Učíte se velmi intenzivně během celého dne, ale v relaxované atmosféře. Přes náročnou práci odjíždí většina našich posluchačů s pocitem odpočinku. Očekávejte však, že takto intenzivní výuka nemůže být vedena klasickým způsobem a některé aktivity vám můžou připadat jako značně netradiční.

Počínaje pokročilostí Pre-Intermediate probíhá veškerá konverzace, včetně vzájemné komunikace mezi studenty pouze v angličtině.

Cílová skupina

Týdenní pobytové intenzivní kurzy Contact English konané v Institutu pro zrychlené učení Hampson na Ptýrově jsou šité na míru současnému trendu umět co nejdříve angličtinu použít v práci, při společenském kontaktu a při komunikaci v zahraničí. Kurz má za cíl systematický rozvoj mluveného jazyka a zahrnuje gramatiku pouze v nejnutnější míře. Je-li vaším cílem strávit týden v angličtině s maximálním zřetelem na konverzaci, doporučujeme vám zvolit právě tento kurz. Učíte se s námi doslova od probuzení do usnutí. Tento typ kurzu ve větší míře využívá zážitkové angličtiny, projektové práce a her. V této řadě kurzů si můžete vybrat ze čtyř stupňů pokročilosti.

Kontaktní osoba

Dana Weberová
+420 326 732 732
hampson@hampson.cz

Hodnocení




Organizátor