Detail kurzu

Lektor - akreditovaný vzdělávací program

Mgr. Jana Malásková

Popis kurzu

Budete znát důležité pojmy z oblasti andragogiky. Budete schopni sestavit vyučovací jednotku, použít klíčové schopnosti lektora a řídit jak přípravu, tak samotný vzdělávací proces včetně zvládání obtížných situací. Budete schopni vytvořit lektorské smlouvy, závěrečné testy a provést hodnocení včetně vypracování závěrečné zprávy.

Obsah kurzu

Rekvalifikační kurz s názvem Lektor je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Kurz je v celkovém rozsahu 100 hodin. Rozvržení jednotlivých výukových hodin lze na základě požadavků účastníků kurzu realizovat jako celotýdenní, víkendové, dopolední či odpolední. Cílem akreditovaného programu je připravit kvalifikované pracovníky, kteří budou plně vybaveni po stránce teoretické i praktické. Výuka je koncipována jako sebezkušenostní s akcentací na využití v praxi. Osvojíte si dovednosti dobrého lektora, naučíte se jak postupovat, jestliže chcete podnikat jako soukromý lektor, konzultant nebo jiný vzdělavatel. Zjistíte, proč a jakým způsobem analyzovat vzdělávací potřeby, jak připravit vzdělávací akci, zvládnout celý proces lektorování včetně řešení komplikovaných situací. Součástí kurzu je i analýza a tvorba reklamy pro lektorskou činnost a seznámení se s normami ČS EN ISO 9001.

Cílová skupina

Věk nad 18 let, ukončené střední vzdělání, čistý trestní rejstřík, není potřeba žádného předchozího vzdělání v oboru, dobrý psychický stav

Certifikát celostátní bez omezení

Kontaktní osoba

Mgr. Jana Malásková
+420 596 936 377
jana.malaskova@email.cz

Hodnocení




Organizátor