Detail kurzu

Manažer kvality - QM

CERT Kladno, s.r.o.

Popis kurzu

Absolventi kurzu dostávají „Osvědčení o absolvování kurzu". Kurz je možno zakončit certifikací personálu pro funkci „Manažer systémů kvality“. Rozsah školení – 150 vyučovacích hodin. Kurz Manažera systémů kvality bude probíhat ve třech týdenních blocích.

Certifikát pracovníka kvality dosvědčuje, že rozsah a hloubka jeho znalostí odpovídají potřebám pro zavádění, rozvoj a zlepšování systému managementu kvality v organizaci.

Při certifikaci systému managementu kvality organizace podle normy ISO 9001 a navazujících odvětvových standardů certifikáty zaměstnanců dosvědčují, že organizace má odborníky na řízení kvality, kteří jsou schopni aktivně spolupracovat při udržování systému managementu kvality v podniku a podílet se na jeho dalším rozvoji a zlepšování.

Obsah kurzu

Úvod do kvality, organizační koncepce, management kvality, audity kvality, kvalita v logistice, analýza potřeb vzdělávání, ekonomické aspekty, nákup a subdodávky, inspekce a metrologie, kvality v marketingu, kvalita ve vývoji a návrhu, procesy výroby, odbyt a poprodejní servis, sociální aspekty, statistické metody, techniky zlepšování kvality, aspekty regulace a bezpečnosti výrobku (související legislativa), praktická cvičení, workshopy.

Cílová skupina

Určeno pro vedoucí útvarů řízení kvality, manažery vrcholového vedení a středního stupně řízení.

Kontaktní osoba

Jiřina Minaříková
+420 312 645 512
cert@cert.cz

Hodnocení




Organizátor