Detail kurzu

Kurzy pro manažery a podnikatele v angličtině

Nuerasoft,s.r.o.

Popis kurzu

Nuerasoft realizuje projekt podpořený v rámci 2. výzvy 3.2 Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost a názvem “Kurzy pro rozvoj schopností podporující úspěch v podnikání na globálních trzích v angličtině„.

Cílem tohoto projektu je připravit manažery a podnikatele na obchodní jednání se zahraničním partnerem, prohloubit jejich sebevědomí v této oblasti a zvýšit tak globální konkurenceschopnost firem, pro které pracují. Vytvořené vzdělávací programy pomohou cílové skupině zvýšit si kvalifikaci, lépe a efektivněji vykonávat svou práci. Rozvoj kvalifikace pracovníků přispěje k jejich psychické pohodě a k lepšímu vyrovnání se s nároky moderní ekonomiky na flexibilitu a komplexní připravenost pracovní síly. Zároveň se sníží jejich potencionální ohroženost na pracovním trhu.

Tento projekt je realizovaný ve Středočeském kraji a pro cílové skupiny z tohoto kraje má za cíl rozšířit nabídku dalšího vzdělávání o nový vzdělávací program a přinést zároveň modernizaci metodiky, využívání webinářů (semináře na webu) jako aktraktivní formy výuky a zpřístupnění výuky časově vytíženým manažerům díky modelu „večerní univerzity“ , modulového systému vzdělávání a možnosti absolvování části programu distančně.

Do programu se mohou přihlásit manažeři a podnikatelé, OSVČ, kteří ve své práci komunikují s dodavateli, klienty, nebo spolupracovníky ze zahraničí a kteří mají zájem osvojit si dovednosti vedoucí k úspěšnému podnikání na globálním trhu.

Obsah kurzu

V rámci projektu proběhne několik seminářů:

  • 1.Obchodní vyjednávání (http://www.nuerasoft.cz/…-vyjednavani): Cílem kurzu Obchodní vyjednávání je ukázat profesionálům v oblasti nákupu – prodeje nebo jiných oblastí podnikání, jak získat sebejistotu a výrazně tak zlepšit měřitelné výsledky vyjednávání jako jsou zkrácení doby vyjednávání, zajištění vyšší hodnoty od dodavatelů, udržení, nebo dokonce zvýšení prodejních marží při jednání s odběratelem.
  • 2.Ohodnocení podnikatelských příležitostí (http://www.nuerasoft.cz/…prilezitosti): Naučí účastníky techniky, jak průběžně generovat podnikatelské příležitosti, jak rozlišit mezi nápadem a příležitostí. Bonusem je zdokonalení si angličtiny v této oblasti.
  • 3.Marketing s využitím sociálních sítí a rozvoj podnikání (http://www.nuerasoft.cz/…oj-podnikani): webinář, možnost sledovat z tepla domova, přiblíží moderní směry v marketingu na sociálních sítích, vede americká lektorka
  • 4.Online marketing (http://www.nuerasoft.cz/…ne-marketing): webinář, možnost sledovat z tepla domova, přiblíží moderní směry v marketingu na internetu, vede americká lektorka
  • 5.Vstřebávání informací v angličtině (http://www.nuerasoft.cz/…v-anglictine)
  • 6.Schopnost prezentace (http://www.nuerasoft.cz/…entace):kurz vedený rodilým mluvčím s bohatou mezinárodní zkušeností – naučte se teorii a vyzkoušejte si své prezentační dovednosti v angličtině. Pomůže zlepšit schopnost prezentace v angličtině zahraničním partnerům. Součástí tohoto kurzu jsou dva typy prezentací – připravené, většinou delší a s pomocí prezentačních technologií, a náhodné, které jsou ale v životě podnikatelů a manažerů daleko častější.
  • 7.Kulturní rozdíly v obchodním styku (http://www.nuerasoft.cz/…hodnim-styku): možné prezenčně či jako webinář, důležitost uvědomovat si kulturní rozdíly při jednání s partnery ze zahraničí. Praktické ukázky a tipy, lektorka s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí.

Všechny kurzy proběhnou v anglickém jazyce a účastníci tak budou mít přímou možnost zlepšit si svou úroveň angličtiny. Kromě kurzu vstřebávání informací v angličtině je nutné, aby účastníci měli dostačující schopnosti porozumět v angličtině.

Kurzy jsou pořádány za podpory evropských fondů a jsou pro účastníky zdarma.

Cílová skupina

Manažeři a podnikatelé ze Středočeského kraje.

Poznámka k ceně

Poskytujeme firemní slevy, cena webinářů od 500 do 1000 Kč

Kontaktní osoba

Eva Kučerová
+421 608 476 055
eva@nuerasoft.cz

Hodnocení




Organizátor