Detail kurzu

Sebepoznání pro ženy - Skype

EDUX, s.r.o.

Popis kurzu

Co se ve vás skutečně skrývá, můžete ukázat pouze tehdy, když:

Převezmete zodpovědnost sami za sebe a stanete se režisérem vlastního života Uvědomit si – proč dopřáváme ostatním všechno štěstí na zemi – jenom ne sobě? Dokážete se vypořádat se svými pochybnostmi – přijmout a uznat (pacing and leading) Naučíte se pracovat se svými náladami – ženský management nálad Aktivně přistoupíte k budování a vytváření vztahů a kontaktů – networking Přestaňte se srovnávat, oslabujete Vás to! Pro každé negativní srovnání najdete u sebe dvě pozitivní Uvědomíte si, jak pracovat na svých silných stránkách – sebereflexe Stanovíte si hranice kompromisů Spojíte racionální přístup s intuitivním poznáním Naučíte se mluvit o svých očekáváních, přáních a cílech

Přínosy workshopu – Sebepoznání pro ženy:

Probudíte v sobě sílu a vitalitu tak, abyste dokázaly rozšiřovat své možnosti Seznámíte se s koučováním, což představuje přijetí sebe samé a posilování sebe samé Začněte vydáváte sami ze sebe to nejlepší a prezentujete to ostatním Získáte bystrost v myšlení, díky které snáze zvládnete situace v osobním a profesním životě Aktivujete lepší pocit z sebe, úspěšnější jednání a působení silnějším dojmem Nadchnete lidi ve svém okolí ke spolupráci Získáte tipy na knihy, různé karty či networkingové akce, kde se můžete seznamovat s dalšími ženami Odnesete si akční plán osobního rozvoje pro nový rok

Metody, formy a techniky – Sebepoznání: Sebepoznání je určitý proces poznávání sebe samých, který trvá nějakou dobu. Ve workshopu Sebepoznání pro ženy zažijete si kreativní a zážitkové techniky, projděte si cvičení, využijeme pastelky, koučovací karty a zapojíte kreativitu, vyzkoušíte si vybrané techniky NLP.

„Životní úspěch nezávisí na podmínkách, které máme, ale na rozhodnutích“, Hal Urban

Pojďme se s lektorem upřímně podívat sami na sebe a zamyslet se nad dalším osobním rozvojem a jakým způsobem pracovat na zvyšování sebevědomí. Blog lektorky: Cesta k prospěšné změně.

Obsah kurzu

Obsah individuálního SKYPE workshopu – Sebepoznání:

  • Posilování sebedůvěry a vytrvalosti – tipy, rady a techniky
  • Životní hodnoty vs. osobní či profesní cíle aneb co si od života přejete
  • Postoje jsou důležitější než skutečnost – konstruktivní postoje
  • Změnte historii aneb nepotlačujte chyby – trénink každodenních slabých stránek (NLP/Neurolin­gvistické programování)
  • Sebekoučink pro ženy – pomoct si sám sobě svými myšlenkami a pocity
  • Vnitřní „ale“ – námitky a jejich oprávněnost
  • Metoda Kaizen – pomoct na cestě osobního růstu a životního štěstí (ebook „Kaizen – chci změnu„)
  • Jak se vypořádat se stresem aneb jak vystoupit z nezmyselností
  • Sebeobraz určuje Vaše štěstí a úspěch – nikoli talent a schopnosti
  • Typologie osobnosti – znalost pomáhá optimálně rozvinout svou osobnost v profesním životě

Metody, formy: techniky sebepoznání formou cvičení, využitím technik koučování a NLP vychází ze studia systémového modelu úspěšné mezilidské komunikace, úspěšného chování, schopností a postojů. Pomůcky, knihy, tipy a rady na cestě ke svému rozvoji.

Cílová skupina

Workshop „Sebepoznání pro ženy“. Je to příležitost nahlédnout do své duše, načerpat energii a doplnit elán pro nově začínající aktivity prostřednictvím SKYPE výuky. Je rozdělena do 4 skype setkání x 2 hod. V meičase dostává účastník úkoly, na kterých může průběžně pracovat a na dalším setkání budou vyhodnoceny.

Na začátku se s zájemcem domluví harmonogram. Celková práce probíhá v průběhu 1,5 měsíců v týdenních intervalech kdykoliv v průběhu dne.

Jednoduše popřemýšlet o sobě, zastavit se i jako varianta kombinace workshopu a koučinku. Cílem je: 1.) Uvědomit si, co všechno umíte – pojmenovat silné stránky a vnitřní zdroje. 2.) Naučit se konstruktivně pracovat s rezervami. 3.) Lépe pochopit svojí osobnost i díky typologií a načerpat energii a motivaci pro svůj osobní život, či budování kariéry. 4.) Pracovat v delším časovém úseku na své změně. 5.) Využívat moderní technologie a pracovat koncentrovaně na svých cílech. 6.) Možnost se ptát, když Vám to „dojde o něco později“.

Vyzkoušíte se techniky NLP/Neurolingvis­tické programování. Součástí výuky jako dárek je ebook „Kaizen- chci změnu“.

Certifikát osvědčení o absolvování kurzu Poznámka k ceně

Součásti ceny kurzu jsou materiály vypracované lektorkou. Jako bonus publikace podle vlastního výběru. Malé občerstvení ve formě nápojů a osvědčení o absolvování kurzu.

Hodnocení




Organizátor