Detail kurzu

Italština mírně pokročilí žáci

Teburg s.r.o.

Popis kurzu

Studium základů italštiny a základů konverzace v italském jazyce. Předpokládá se studium v jazykovém kurzu v délce cca 1 rok. Částečná znalost asi 120 až 300 základních slovíček.

Obsah kurzu

V kurzu italštiny pro ty, kteří už něco umí (1 rok jazykového kurzu)probereme: zvratná slovesa, hodiny, měsíce, dny v týdnu, minulý čas, kompletní základní číslovky, budoucí čas, imperfektum, podmiňovací způsob. Konverzovat se bude o denní rutině, o situacích na nádraží, o dovolené a prázdninách, což doplníme o situace pro zvládnutí orientace ve městě v Itálii. Budeme se věnovat i počasí, nakupování, módě a oblečení

Cílová skupina

Mírně pokročilí žáci. Zlepší se úroveň španělského jazyka. Pokud jste studovali více let a už je to dávno, máte zde možnost zopakovat a upevnit si základní znalosti. Tento kurz je určen pro studenty, kteří mají zájem o větší péči o svou osobu. Vyžadují osobnější přístup a maximální přísun informací. Zároveň požadují, aby učitel orientoval postup výuky vpřed podle jejich požadavků a schopností. Preferují výuku beze stresu. Přihlaste se!

Certifikát certifikát o absolvování kurzu Poznámka k ceně

Sleva 300Kč při platbě zálohy do konce srpna 2010.

Kontaktní osoba

Polášková
+420 596 920 920
teburg@teburg.cz

Hodnocení




Organizátor