Detail kurzu

Španělština středně pokročilí žáci

Teburg s.r.o.

Popis kurzu

Studium španělské gramatiky na mírně pokročilé úrovni a zdokonalování konverzace ve španělském jazyce. Předpokládá se studium v jazykovém kurzu v délce cca 1 rok. Částečná znalost asi 120 až 300 základních slovíček. Kurz je veden zkušenou vyučující, postup kupředu se orientuje podle studentů. Nenásilná konverzace, skvělý výklad základních gramatických jevů. Hodně opakování zajistí upevnění Vašich vědomostí. Osobní přístup ke studentům zaručí Vaši spokojenost. Přihlaste se!

Obsah kurzu

V kurzu španělštiny se budeme věnovat gramatice (v těchto nejdůležitějších okruzích): minulý čas dokonavý, předpřítomný čas, gerundium a průběhový čas, předminulý čas, souslednost časová, záporný rozkaz, subjuntiv přítomného času … Konverzovat budeme na témata: nakupování (rozšířená verze), cestování letadlem a orientace na letišti, ubytování v hotelu, běžná korespondence (nikoliv v hluboce odborném zaměření:)), životopis, španělská kuchyně, cestování, Latinská Amerika (obecněji), Madrid. Probírá se učebnice Španělština pro samouky od 20. lekce.

Cílová skupina

Středně pokročilí studenti mají slovní zásobu cca 1000 slov.Zvládají jednoduchý hovor na úrovni základních konverzačních témat. Pokud jste studovali více let a už je to dávno, máte zde možnost zopakovat a upevnit si základní a mírně pokročilé znalosti. Tento kurz je určen pro studenty, kteří mají zájem o větší péči o svou osobu. Vyžadují osobnější přístup a maximální přísun informací. Zároveň požadují, aby učitel orientoval postup výuky vpřed podle jejich požadavků a schopností. Preferují výuku beze stresu. Přihlaste se!

Certifikát certifikát o absolvování kurzu Poznámka k ceně

Sleva 300Kč přizaplacení zálohy do konce ledna 2010.

Kontaktní osoba

Polášková
+420 596 920 920
teburg@teburg.cz

Hodnocení




Organizátor