Detail kurzu

Technicko administrativní pracovník s obsluhou vysokozdvižného vozíku

BEVE, spol. s r.o.

Popis kurzu

Jedná se o vzdělávací program zaměřený na získání administrativně technických znalostí a dovedností, které jsou rozšířeny o obsluhu vysokozdvižného vozíku. Základem je rozvoj schopností potřebných pro rychlé a bezproblémové včlenění na pracoviště, posílení adaptability, připravenosti na změny a zvládání zátěžových situací. Pilířem je naučit se ovládat motorový manipulační vozík třídy I, D, F, II.W1, zvládnout systém skladového hospodářství, zvládnout software skladové evidence a pohybu materiálu a zboží v organizaci. Absolventi získají plnohodnotnou kvalifikaci a zastanou uvedenou pozici v podniku nebo mohou krátkodobě či dlouhodobě nahradit chybějícího pracovníka.

Obsah kurzu

Základy práce s PC Základy práva Komunikace a motivace Technika administrativy Logistika a skladové hospodářství Obsluha motorového manipulačního vo­zíku

Cílová skupina

Základní podmínkou výběru je ukončené střední vzdělání (vyučen, SOŠ), zájem o tento druh práce, zájem o tento vzdělávací program a jeho absolvování. Zájemci o rekvalifikační kurz nemusí vlastnit řidičské oprávnění. Výběr může být prováděn, po dohodě s ÚP, z řad uchazečů o zaměstnání nebo zájemců o zaměstnání nebo z řad zájemců o tento kurz.

Certifikát Osvědčení o rekvalifikaci s celostátní platností

Kontaktní osoba

Mgr. Jana Jančíková
+420 517 347 332
beve@beve-rpic.cz

Hodnocení




Organizátor