Detail kurzu

Pracovník grafického studia (CorelDRAW)

BEVE, spol. s r.o.

Popis kurzu

Kurz je určen pro pracovníky, kteří chtějí zvládnout tvorbu grafického prostředí, vytváření grafiky, log, apod. Komplexní sada grafických nástrojů usnadňující proces tvorby řady projektů, od vytváření loga a grafiky pro webové stránky po vícestránkové marketingové brožury nebo poutavé reklamní tabule. Nabízí výkonné vektorové trasování rastrů, nové funkce pro úpravu fotografií, výukové nástroje, vylepšené funkce pro ilustrace a rozvržení stránky. Účastníci kurzu proniknou do základů programu a proniknou do problematiky nejefektivnějších postupů a nejvhodnějším kombinacím nástrojů použitých při tvorbě grafického prostředí. Absolventi kurzu získají dovednost samostatně rozvíjet získané vědomosti a návyky v používání tohoto programu.

Obsah kurzu

Úvod do CorelDRAW 2 Úvod do CorelDRAW 3 Základy kreslení – vektorová grafika 20 Cvičení 7 Zpracování textu 8 Úprava uživatelského prostředí 5 Efekty 10 Cvičení 5 Příprava pro tisk 3 Práce s bitmapou 10 Využití progr. Corel OCR – TRACE 2 Úvod do Corel PHOTO – PAINT 5 CELKEM 80

Cílová skupina

Do kurzu mohou být zařazeni uchazeči, kteří umí pracovat s počítačem, mají o tuto činnost zájem nebo je jejich zařazení provedeno na základě návrhu Úřadu práce, žádosti zaměstnavatele eventuelně na žádost samotné(ho) uchazečky(e), po provedení vstupního pohovoru.

Certifikát Osvědčení o rekvalifikaci s celostátní platností

Kontaktní osoba

Jana Jančíková, Mgr.
+420 517 347 332
beve@beve.cz

Hodnocení




Organizátor