Detail kurzu

Řízení lidských zdrojů

Almakon s.r.o.

Popis kurzu

Rozvinout profesní dovednosti v personalistice, vzdělávání a řízení lidských zdrojů.

Tématické okruhy: Analýza vzdělávacích potřeb Tvorba systémů vzdělávání Metody a systémy hodnocení pracovního výkonu Výcvik lektorských dovedností Výcvik koučování

Obsah kurzu

Vzdělávací aktivity pro různé profesní skupiny HR pracovníků , zaměřené na rozvoj profesních dovedností v rozvoji lidských zdrojů a práci s nimi.

Jsou tvořeny vždy na zakázku zadavatele, obvykle na základě analýzy vzdělávacích potřeb a v návaznosti na systém kompetencí tak, aby s rozumným vynaložením časových a finančních zdrojů přinesly co nejvyšší efekt, který se projeví ve výkonu organizace jako celku. Využívají aktivních metod výuky v kontextu reálií zadavatele. Programy pro jednotlivé cílové skupiny jsou obvykle tvořeny z tématických bloků. Rozsah jednotlivých témat, jejich vzájemné vazby a propojení jsou vždy určovány konkrétní potřebou zadavatele. Naší specialitou je propojení výcviku s periodickým vyhodnocováním a cíleným osobním rozvojem (koučováním) tak aby program přinesl skutečný efekt na výkon.

Cílová skupina

Personalisté, manažeři a pracovníci v rozvoji lidských zdrojů, podnikoví lektoři a další podílející se na rozvoji lidských zrojů.

Certifikát certifikát

Kontaktní osoba

PhDr. Jan Holeyšovský
+420 603 417 991
office@almakon.cz

Hodnocení




Organizátor