Detail kurzu

BRC a IFS - Seznámení se standardy v potravinářství

BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

Popis kurzu

  • Získáte povědomí o jednotlivých požadavcích norem.
  • Vysvětlíme Vám sporné a diskutabilní body.
  • budete schopni implementace požadavků do vlastních systémů řízení bezpečnosti potravin.
  • budete připraveni na audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.

Obsah kurzu

  • Stručný přehled principů obou norem.
  • Přehled základních rozdílů v požadavcích obou norem.
  • Výklad jednotlivých požadavků s důrazem na sporné body.
  • Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské

výroby.

  • Průběh certifikačních auditů.
  • Plánování a provádění auditu.
  • Role auditora.
  • Případová studie.
  • Diskuse.

Cílová skupina

Kurz je určen manažerům kvality potravinářských podniků nebo osobám odpovědným za zavádění požadavků do praxe. U účastníků se předpokládá alespoň základní znalost principů systému managementu kvality a systému kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin. Výhodou je praxe v oboru.

Poznámka k ceně

Při přihlášení min. 3 účastníků, Vám bude poskytnuta sleva od 10% a výše

Kontaktní osoba

Petra Kuncová
+420 210 088 268
petra.kuncova@cz.bureauveritas.com

Hodnocení




Organizátor