Detail kurzu

ISO 22000 - Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin

BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

Popis kurzu

Přínos kurzu Základní seminář pro zástupce organizací, zabývající se zemědělstvím, potravinářstvím a gastronomií, které se připravují na zavedení a certifikaci podle ISO 22000.

Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování kurzu.

Obsah kurzu

Školením získáte

  • Přehled potravinové legislativy ČR a EU
  • Seznámení s novou mezinárodní normou, která zahrnuje všechny oblasti zpracování potravin od zemědělské prvovýroby až po prodej potravin či podávání pokrmů. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru. Součástí semináře bude seznámení s průběhem certifikace podle této normy.

Cílová skupina

Předběžné znalosti nejsou požadovány. Je vhodné, abyste měli orientaci v základních požadavcích na systém HACCP a systém managementu kvality podle ISO 9001.

Kontaktní osoba

Katarina Chaloupecká
+420 210 088 268
katarina.chaloupecka@cz.bureauveritas.com

Hodnocení




Organizátor