Detail kurzu

Kurz potápění PADI DIVEMASTER - EN 14153-3: "Dive Leader" (Potápěčský průvodce)

Škola potápění ALEA Divers - ALEA, spol. s r.o.

Popis kurzu

Tento kurz je prvním krokem do světa profesionálních potápěčů. Prohlubuje a procvičuje znalosti teorie a praktická cvičení pod vodou. Potápěči s touto kvalifikací mohou zabezpečovat potápěče při výcviku s instruktorem, nebo mohou být profesionálním průvodcem na různých lokalitách.rogramem pro ty, kteří se chtějí bezpěčně a zábavnou formou naučit potápět. Po absolvování získáte mezinárodně platný potápěčský průkaz odpovídající evropské normě EN 14153–3: „Dive Leader“ (Potápěčský průvodce).

Kurz je veden zkušenými instruktory kvalifikovanými dle evropských norem EN 14413–2: "Instructor Level 2”

Obsah kurzu

Kurz se skládá ze tří částí: TEORIE – 30 hodin BAZÉN – příprava na volnou vodu VOLNÁ VODA – 4 ponory Po absolvování toho kurzu budete moci:

Dohlížet na tréninkové a s tréninkem spojené aktivity Asistovat PADI Instruktorovi během jakýkoliv kurzů potápění Pořádat PADI Skin Diver kurz a PADI Discover Snorkeling program Pořádat PADI Discover Local Diving program – jako potápěčský průvodce Pořádat PADI Scuba Review program – refresh dive / obnovovací ponor pokud budete kvalifikován jako Discover Scuba Diving Leader, můžete nezávisle na instruktorovi pořádat PADI Discover Scuba Diving program/intro dive / ochutnávací ponor Nezávislé vést Open Water Diver studenty během části 2.,3. a 4. ponoru na volné vodě (2 studenti na 1 certifikované divemastera). Vést studenty pod nepřímým dohledem instruktora během kurzů Adventure dives nebe Specialities Pořádat PADI Seal Team Skin Diver Specialist AquaMission At a glance, compare what you can teach when you continue your professional diver education.Expand your scuba diving knowledge and experience as a PADI DivemasterThe

Výstroj, kterou budete používat:

základní výstroj potápěče a některé další pomůcky, jako např. tabulka pro psaní pod vodou, potápěčský nůž, kompas, potáápěčský počítač, dekompresní bójku atd. Je velmi doporučeno mít vlastní výstroj, jelikož zvyklost na vlastní výstroji zvyšuje Vaše potápěčské dovednosti a zkušenosti, vše je možné zakoupit např. v ALEA Divers obchůdku.

Cílová skupina

Minimální věk 18 let Způsobilý zdravotní stav

Kontaktní osoba

Jiří Jarkovský
+420 602 522 355
divers@alea.cz

Hodnocení




Organizátor