Detail kurzu

EVOLVE! Masterclass - Management naruby

Engage Advisory s.r.o.

Popis kurzu

Vedete tým? A chcete to umět efektivněji? Chcete se dozvědět, jak se posunout z pozice leadera k celému kolektivu leaderů? Chcete naučit svůj tým spolupracovat?

HR psycholog Rasťo Duriš, kterého už můžete znát z EVOLVE! Summitu 2019, vám ukáže, proč tradiční management přestává fungovat a naučí vás, jak ho změnit a jak uplatit moderní alternativy.

Obsah kurzu

Během celodenního workshopu se:

✓ Seznámíte s hnutími jako jsou Management 3.0 nebo Betacodex Network, která management posouvají k samořízení. ✓ Pochopíte, proč jsou týmy klíčem k leadershipu a jak zlepšovat jejich dynamiku. ✓ Budete si HRát. V byznysové hře Meddlers si postavíte novou organizační strukturu, v Delegačním pokeru se naučíte předat vládu svému týmu a díky Raketové skládačce zajistíte, že vaši lidé pochopí týmovou práci. ✓ Kromě praktického využití těchto tří nástrojů nového leadershipu si odnesete i doporučení na řadu dalších.

Cílová skupina

Vedoucí týmu / pracovní skupiny / organizace, kteří se chtějí naučit vést týmy efektivněji a využít k tomu moderní přístupy k managementu.

Kontaktní osoba

Denisa Králová
+420 603 575 381
denisa.kralova@engage-advisory.com

Hodnocení




Organizátor