Detail kurzu

Komunikační dovednosti

agentura Motiv P

Popis kurzu

Zlepšit se ve vedení efektivní komunikace. Naučit se kontrolovat svůj komunikační projev. Identifikovat bariéry, chyby a prohřešky vůči efektivní spolupráci. Osvojit si techniky aktivního naslouchání. Připomenout si zásady a postupy psaní formální a obchodních korespondence. Naučit se vytvářet profesionální obchodní dopisy, nabídky, objednávky. Zlepšit se v problematických oblastech psaní dopisů.

Obsah kurzu

Program se skládá ze dvou otevřených kurzů, které doplňují dovednosti nabyté v ostatních kurzech tohoto okruhu.

Kurz Komunikační dovednosti vede k rozvoji základních komunikačních dovedností. Účastníci se seznámí se všemi základními principy efektivní a profesionální komunikace. Jedná se o používání „já jazyka“, schopnost sebeprosazení, otevřenou komunikace, kontrolu vlastního projevu, včetně projevů neverbálních, dovednosti identifikovat a vyhýbat se komunikačním chybám a faulům, a osvojit si techniky aktivního naslouchání.

Kurz Obchodní korespondence je zaměřen na objasnění zásad profesionální písemné komunikace (obchodní dopisy, e-maily), včetně vytváření nabídky a poptávky. Účastníci si prakticky procvičí a zlepší se v psaní obchodní korespondence různého typu, včetně objednávek, nabídek a poptávek, zodpovídání dotazů, reklamací, atd. Naučí se vést efektivní písemnou komunikaci, psát obchodní dopisy, pracovat s e-mailovou formou dopisů. V kurzu je prostor pro individuální řešení problematických dopisů a jejich prvků.

Cílová skupina

personalisté, management

Poznámka k ceně

původně 3 990 Kč

Kontaktní osoba

Marta Maráková
+420 545 234 698
marakova@motivp.cz

Hodnocení




Organizátor