Detail kurzu

Specialista marketingu (zkouška z profesní kvalifikace)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Baví Vás marketing, provádění výzkumů, stanovení strategií či marketingová komunikace? Hledáte v této oblasti uplatnění, máte praxi, ale chybí Vám doklad, který by potvrdil, že máte i odborné vzdělání?

Vykonejte jednu zkoušku a získáte celostátně a doživotně platný certifikát, kterým můžete prokázat, že odborné schopnosti máte. A to na široké spektrum marketingových aktivit.

Přihlašování je možné nejpozději 5 dní před konáním zkoušky.

Máte zájem o zkoušku? Potřebujete získat profesní kvalifikaci co nejdříve? Níže jsou vypsány konkrétní termíny plánovaných zkoušek. Jestliže vám nevyhovují nebo v daném měsíci žádné termíny nejsou vypsány, vyplňte přihlášku na libovolný měsíc. Do poznámky uveďte vaši představu o termínu. My vám poté sjednáme se zkušební komisí individuální termín dle vašich potřeb.

Obsah kurzu

Zkouška je zahájena prezencí účastníků, seznámením s pracovištěm a poučením o BOZP a PO. Pro ověření totožnosti účastníků je nutné předložit platný průkaz totožnosti (občanský průkaz nebo pas). V rámci zkoušky je testována a ověřována odborná způsobilost dle kvalifikačního a hodnotícího standardu. 

Zkouška se skládá: 

  • písemná část (testová) 
  • ústní část 
  • praktické předvedení s ústním vysvětlením 

Písemná část: Každé kritérium je ověřováno min. 1 otázkou. Za úspěšné splnění testu se považuje 75% správně zodpovězených otázek s tím, že pro každé kritérium musí být správně zodpovězeno alespoň 50% otázek. Tzn. nestačí se naučit jen některá kritéria (témata) a některá vynechat, u všech musí být správně min. 50% otázek. Středisko vzdělávání s.r.o. disponuje širokou škálou testových vzorů, každý uchazeč zpracovává jedinečný test. 

Ústní část: Autorizovaný zástupce (zkoušející) ověřuje ústně všechny kompetence kvalifikačního standardu. Uchazeč si losuje min. 1 otázku ke každému kritériu. 

Praktické předvedení: Vychází z kompetencí a kritérií hodnotícího standardu. Uchazeč bude praktické předvedení také ústně vysvětlovat a obhajovat. 

Zkouška je vykonávána před jednočlennou zkušební komisí. 

Cílová skupina

Vhodné pro všechny, kdo by se rádi uplatnili na pozicích specialista marketingu, marketingový manažer, marketingový pracovník a další.

Certifikát Osvědčení o získání profesní kvalifikace "Specialista/specialistka marketingu" Poznámka k ceně

Přihlašování je možné nejpozději 5 dní před konáním zkoušky.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat