Detail kurzu

Popis kurzu

Již tradičně nabízíme celoroční kurz kreslení mandal Cesta mandaly I a II, ve kterém se můžete seznámit se světem mandal, se sebou samými, s podobně smýšlejícími lidmi a s různými výtvarnými technikami. Můžete nabrat síly, odpočinout si anebo si jenom hrát.

Obsah kurzu

Během cca 30 setkání se seznámíme s barvou, s mandalou jako takovou, zkusíme si práci s několika výtvarnými materiály, ale hlavně se budeme věnovat sami sobě! Budeme pracovat s předlohami, nakreslíme si vlastní osobní mandalu, ale také vytvoříme mandalu skupinovou!

Naším úkolem nebude vytvářet krásné mandaly, ačkoli uvidíte, že se Vám mnohé z Vašich mandal budou líbit. Naším úkolem bude „pouze“ na malý okamžik opustit svět našich starostí, zastavit se, zjistit jak Vám vlastně je… Prostřednictvím mandal se budeme učit prožívat přítomnost, aniž bychom se příliš zabývali minulostí či budoucností. Mandaly nám rovněž pomohou porozumět vlastním pocitům a najít sílu, která je ukrytá v každém z nás.

Cílová skupina

Kurz je určený všem, kteří mají zájem hravě zkoumat sami sebe, naučit se relaxovat, ale také pro lidi z pomáhajících profesí jako inspirace pro práci se s vými klienty.

Kontaktní osoba

Zuzana Řezáčová Lukášková
+420 777 957 793
zuzana@centrum-mandala.cz

Hodnocení




Organizátor