Detail kurzu

MS Project - základy projektového řízení

JUBELA, s.r.o.

Popis kurzu

Naučit posluchače pracovat s MS Project, pochopit jeho podstatu a možnosti jeho využití. Dokázat vytvořit jednoduchýprojekt včetně přiřazení zdrojů a vytvoření kritické cesty.

Obsah kurzu

Úvod do problematiky plánování projektů, základy plánování projektu. Vytvoření projektového úkolu, doba trvání, osnova, závislosti mezi úkoly, předstih a zpoždění, nalezení kritické cesty. Práce se zdroji – zadání zdrojů a přiřazení úkolům, náklady, rozvrhy zdrojů a rozvrstvení. Práce s kalendáři – tvorba, úprava a využití kalendářů. Řešení kolizí zdrojů, vyrovnání zdrojů, plánování omezení, založení základní linky. Správa projektu – sledování pokroku projektu, srovnávání se základní linkou, pomocné plány, filtry a třídění dat, tisky a exporty. Řízení projektu v týmu – sdílený projekt a zdroje, plánování společného projektu a správa společných zdrojů"

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny, kteří chtějí efektivně plánovat a realizovat jakýkoliv projekt, bez ohledu na předchozí zkušenosti s projektováním. Předpoklade je základní znalost práce s PC.

Poznámka k ceně

v ceně občerstvení a literatura

Kontaktní osoba

Marek Laurenčík, Ing.
+421 2/515 513 62
info@jubela.cz

Hodnocení




Organizátor