Detail kurzu

Letní pobytový kurz - angličtina pro každého

EASY ENGLISH - Mgr. Pavel Rynt, jazyková škola

Popis kurzu

Každoročně pořádáme sérii týdenních pobytových jazykových kurzů v České republice pod názvem Jazyková dovolená. Název prozrazuje hlavní záměr akce – spojení jazykového kurzu a tradiční dovolené. V cizím jazyce se zdokonalíte prostřednictvím zábavné (ale intenzivní) výuky a doplňkových programů za účasti českých i zahraničních lektorů. Odpoledne strávíte podle svých představ – odpočinkem, sportem, výlety a poznáváním nových přátel.

Obsah kurzu

Každý kurz zahrnuje celkem 34 vyučovacích hodin v malých skupinách od začátečníků po nejpokročilejší. Výuka probíhá dopoledne (2×90 minut) a večer (1×90 minut), odpoledne zůstávají volná pro výlety, sport, relaxaci, příp. samostudium. Další kontakt se studovaným jazykem umožňují i některé doplňkové odpolední a večerní programy. Kurzy vedou čeští kvalifikovaní lektoři s pomocí zajímavých a kvalitních učebních materiálů. Důraz se klade na mluvení a porozumění mluvenému slovu.

Cílová skupina

Účastníci jsou rozděleni do malých skupin podle pokročilosti (od úplných začátečníků po pokročilé). Kurz je určen pro účastníky od 14 let, většinu našich klientů tvoří dospělí.

Certifikát osvědčení o absolvování kurzu a pokročilosti Poznámka k ceně

cena kurzu bez ubytování

Kontaktní osoba

Mgr. Pavel Rynt
+420 777 139 398
jazykova.skola@easyenglish.cz

Hodnocení




Organizátor