Detail kurzu

Koučovací metody v poradenství

Institut zdravého životního stylu s.r.o.

Popis kurzu

Seznámíte se s teorií a metodami koučinku. Zjistíte rozdíly mezi koučováním a jinými metodami osobního rozvoje. Dozvíte se a sami rozhodnete, v jakých situacích můžete koučování uplatnit (v práci, v rodině, při vedení lidí, při rozvoji sama sebe – autokoučink, při motivaci klientů). Dozvíte se, kdo je kouč a rozdíly mezi koučováním a poradenstvím. Seznámíte se s formou koučovacího rozhovoru a koučovacími otázkami. Budete umět vysvětlit podstatu koučování a použít základy techniky GROW. Chceme, abyste byli schopni získané znalosti uplatnit co nejdříve ve své praxi. Z tohoto důvodu je potřeba aktivní účast každého z vás a tréninku bude věnována podstatná část kurzu.

Obsah kurzu

Během tohoto semináře pochopíte význam koučinku, uvidíte práci kouče – profesionála, poznáte základní techniky této motivační metody a prakticky je vyzkoušíte v malých skupinkách. (Trénink.)

Cílová skupina

Nástavbový kurz Základy koučinku, trénink je určen pro všechny, kteří chtějí vědět, co je koučink a koučování, kteří chtějí získat základní znalosti v této oblasti, chystají se stát profesionálními kouči nebo jen chtějí některé techniky používat ve své praxi (bez ohledu na profesi – podnikatelé, živnostníci, obchodní zástupci, vedoucí teamů, manažeři atd.). Dále je určen jako základní kurz ze série „Koučink“ pro všechny, kteří pracují dlouhodobě s klienty a potřebují je motivovat k trvalým výsledkům (specializace jako poradce pro výživu, poradce zdravého životního stylu (Lifestyle), nutriční terapeut, zdravotní sestra, dietolog, wellness konzultant, osobní trenér, fitness instruktor, fyzioterapeut, masér a další…)

Kontaktní osoba

Pavlína Dostalíková
+420 775 191 911
info@nutricentrum.cz

Hodnocení




Organizátor