Detail kurzu

IT slovník pro personalisty

Recruitment Academy s.r.o.

Popis kurzu

Po tomto kurzu už pro vás nebude IT záhadou

Obsah kurzu

  • Prozkoumejte IT terminologii a získejte výhodu při náboru IT profesionálů! Kurz IT slovníku pro personalisty vás provede klíčovými pojmy v oblasti informačních technologií. Naučíte se klást důležité otázky a objevíte nejnovější trendy a specializované portály, které vám pomohou nalézt skvělé IT talenty. Připravte se na zábavný kurz, který vás rychle přiblíží k IT světu. 

    Jirka vám přiblíží IT terminologii podle typizovaných pozic – Web Developer, Software Tester, aj. Poradí vám, na co se ajťáků v průběhu výběrového řízení ptát a na co naopak ne. Ukážeme si také nejnovější trendy v oboru informačních technologií včetně ukázky specializovaných portálů pro sourcing IT lidí jako jsou Github, Bitbucket, Stack Overflow a další. 

    Získáte ucelený přehled o základech IT a softwarového vývoje, ať už jste přímo či nepřímo s IT světem spojeni. Bez ohledu na vaši IT zkušenost se naučíte, jak vznikají webové aplikace, co skrývají backend a frontend, a objevíte fascinující rozmanitost programovacích jazyků a nástrojů.


    Po absolvování kurzu budete umět
    - Naučíte se základní pojmy v IT podle pozic a zlepšíte komunikaci s kandidáty
    - Vést efektivně pohovor s IT profesionály
    - Zlepšení vyhledávacích technik IT odborníků na specializovaných portálech



    Kdo kurz povede
    Jiří Pénzeš

    Jirka se pohybuje v softwarovém vývoji a IT více než deset let. Za tu dobu měl možnost nahlédnout pod pokličku různě velkým projektům a vidět jak fungují různě velké týmy. Aktuálně působí jako CTO v rámci TopMonks Startup Studio a konzultant na volné noze. Mimo jiné již několik let organizuje Global Day of CodeRetreat nebo koncept Coding Dojo, kde se snaží propagovat čistý kód a obecně dobré praktiky při vývoji software. Aktivně se také podílí na budování komunit a přednáší na konferencích.

Cílová skupina


  • - Recruiteři, headhunteři, HR zaměstnanci s předchozí zkušeností s IT náborem
  • - Personální agentury, executive search firmy, korporace a individuální HR pracovníci
Poznámka k ceně

Cena stejná za prezenční kurz nebo za záznam školení. Cena již po slevě 20%

Kontaktní osoba

Denisa Valentová
+420 773 251 186
denisa.valentova​@recruitmentacademy.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat