Detail kurzu

Kváskový chléb 2. generace (kváskování - kváskovanie)

Ota Reiss

Popis kurzu

Příprava chleba 2. generace má několik výrazných vylepšení a to především ve zdraví, chuti a rychlosti přípravy. Je zajímavé, jak zdánlivě malé změny dokážou zlepšit vlastnosti naší nejdůležitější potraviny ve všech uvedených vlastnostech:

A) 2. generace už rozlišuje přípravu chleba pro fyzicky pracujícího muže, ženu se sedavým zaměstnáním nebo děti.
B) Vyřazuje
nevhodné techniky přípravy, které se dosud považovaly za nejlepší, a ve skutečnosti šlo o mýty přežívající staletí
C) Zlepšil se i zdravotní přínos, protože technologie "2g" již podstatně omezuje používání oxidované "prachové" hladké mouky, která se ve spojení s vodou chová jako lepidlo!

D) Znatelně se zlepšila i jeho chuť.

E) Také se dozvíte, jak rychle a jednoduše namnožit zavedený kvásek.

POZOR: Pokud se rozhodnete absolvovat kurzy 2. a 3. generace postupně, bude Vám cena kurzu 2. generace odečtena z 3.

Obsah kurzu

- Z videa se naučíte připravovat naší základní potravinu rychle, zdravě, chutně i levně a to už na první pokus! V opačném případě voláte nás a my s vámi postup projdeme a případné chyby společně odstraníme.

- S kurzem dostanete skripta s přesnými postupy a tabulkami, které si budete moci i vytisknout. Součástí jsou i praktické rady, doporučení a odkazy na vhodnou kuchyňskou výbavu apod, 

- Po úhradě obratem zašleme přístup a uvedené materiály. Video náhled:

Cílová skupina

Určeno pro všechny se zájmem o zdravé vaření, pečení, krásu těla, pohyb i sport. www.minipekarny.cz

 
Certifikát Potvrzení o absolvování kurzu Poznámka k ceně

Studijní materiály zašleme mailem.

Kontaktní osoba


+420608361678
reiss@tiscali.cz

Hodnocení




Organizátor