Detail kurzu

Manažer a interní auditor HACCP

Systémy jakosti s.r.o.

Popis kurzu

Pro koho je kurz přínosný? Kurz je určen zaměstnancům, kteří provádějí interní audit HACCP v organizaci. A všem pracovníkům, kteří mají zájem o rozšíření znalostí z oblasti potravinářského průmyslu.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme? Kurz je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů auditování. Osvojíte si nároky správné výrobní a hygienické praxe. Seznámíte se s problematikou modifikovaných organismů a alergenů. Součástí kurzu jsou praktické ukázky auditování a fotodokumentace.

Po absolvování kurzu účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.

ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM Prezence posluchačů 1. den: 8.30 – 9.00 hod.

1. den: 9.00 až 16.30 hod.

Systémy HACCP
Přehled legislativy v oblasti HACCP
Správná výrobní a hygienická praxe
Problematika genetiky modifikovaných organismů a alergenů
Fotodokumentace

2. den: 9.00 až 15.00 hod.

Základní právní předpisy vztahující se k potravinám
Úvod do auditování, terminologie auditu
Proces auditování
Audit krok za krokem
Záznamy z auditu
Příklady auditu v potravinářském průmyslu

Lektor: Ing. Václav Štursa

Cílová skupina

Cílem kurzu je výcvik pracovníků, kteří provádějí interní audit HACCP.

Hodnocení




Organizátor