TEMEX, spol. s r.o.

Společnost TEMEX, spol. s r. o. již od počátku svého působení na trhu automatizace průmyslových procesů nabízí specifická zákaznická řešení. Jsme tradičním a dlouhodobým partnerem firmy SIEMENS v oblasti automatizace. Spojení s tímto silným partnerem je jedním z důvodů, proč se z nás stal vyhledávaný specialista ve vybraných průmyslových odvětvích. Bohatá škála referencí je potvrzení našich znalostí a zkušeností, které umožní realizovat Vaše požadavky v krátkém čase a v nejvyšší kvalitě.

Osvojené know-how mnoha různorodých průmyslových technologií nám umožnilo vyvinout standardizovaná řešení a postupy také pro automatizované systémy řízení, včetně měření a regulace. Máme tak možnost realizovat Váš projekt okamžitě, podle standardizovaných pravidel a postupů, a to bez ohledu na jeho náročnost, ať už se jedná o řízení jednoduchého stroje, vizualizaci procesů, či o automatizaci rozsáhlé technologie. Práce našich špičkových odborníků (nejen v oboru automatizace) a dodržování standardů zaručuje Vám, našim partnerům, nejen rychlé oživení a spuštění technologie do provozu, ale snižuje i nároky na následnou správu a údržbu.

ZABEZPEČUJEME EXPRESNÍ SERVIS A ŠKOLENÍ

Mnoho z nás zajisté ví, jaké ztráty přináší výpadek výroby. Proto pro své zákazníky nabízíme záruční i pozáruční servis. Po dohodě mohou naši odborníci nastoupit k servisnímu zásahu již do 2 hodin, nebo provádět nepřetržitý dohled prostřednictvím dálkové správy a minimalizovat tak ztráty plynoucí z případných odstávek Vašich technologií. Stále náročnější systémy vyžadují vysoce kvalifikovanou údržbu. Protože máme zájem šetřit Váš i náš čas, vybudovali jsme nové školicí středisko, které je nejmodernější v České republice. Zde Vašim technikům nabízíme školení na všechny automatizační systémy SIEMENS.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín