Centrum evropského projektování, a.s.

Kdo jsme Regionální rozvojová agentura Královéhradec­kého kraje.

Centrum evropského projektování je poskytovatelem poradenských, konzultačních a vzdělávacích služeb v oblasti dotací z EU, veřejných zakázek, projektového řízení a regionálního rozvoje. Naše společnost byla založena v roce 2004 a již více než 8 let je spolehlivým a váženým partnerem na cestě k Vašim cílům.

Co Vám můžeme nabídnout?

DOTAČNÍ MANAGEMENT poradenství, přípravu a realizaci dotačních projektů VEŘEJNÉ ZAKÁZKY organizování a kontrolu veřejných zakázek, nabídek a dokumentací LEKTORSKÁ ČINNOST vzdělávací kurzy a školení v oblasti dotací, projektového řízení a veřejných zakázek SEMINÁŘE A KONFERENCE organizování a kompletní zajištění seminářů, konferencí a jiných akcí REGIONÁLNÍ ROZVOJ poradenství v oblasti regionálního rozvoje a strategického plánování KONCEPCE INOVACE A VÝZKUM koncepční a projektová podpora výzkumu, vývoje a inovací

Kdo jsou naši zákazníci? Poskytujeme širokou nabídku služeb pro subjekty veřejného i soukromého sektoru. Našimi klienty jsou města, obce, příspěvkové organizace, nestátní neziskové organizace, podnikatelské subjekty a fyzické osoby.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín