Bohemia Training Institute s.r.o.

Bohemia Training Institute s.r.o. (BTI) je vzdělávací, poradenská a produkční společnost přinášející svým klientům praktická řešení při zvyšování profesního i osobnostního potenciálu svých zaměstnanců a inovaci systémů, procesů a nástrojů řízení a rozvoje lidských zdrojů.

Společnost je založena především na dlouhodobé a intenzivní spolupráci významných univerzitních pracovišť, předních odborníků z praxe a dalších subjektů s cílem poskytnout svým klientům vždy unikátní a perspektivní řešení vázané na konkrétní cíle a podmínky.

Tým lektorů, konzultantů, tutorů, koučů a projektových manažerů BTI má dlouhodobé zkušenosti s rozvojem zaměstnanců průmyslových podniků a jejich klastrů, institucí státní správy, hotelů a různých typů škol. Ve své práci vždy sleduje a propojuje moderní poznatky a metody s praktickými potřebami a požadavky svých klientů. Nezřídka se lektoři BTI stávají u svých klientů zároveň externími konzultanty a poradci při optimalizaci systémů a procesů řízení.

Mezi klíčové oblasti aktivit BTI patří především:

•firemní vzdělávání a rozvoj zaměstnanců včetně tvorby a realizace podnikových akademií, •poradenství v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů, •outdoorové programy propojující profesní a osobnostní rozvoj s prvky teambuildingu, péče o zaměstnance, diagnostiky zaměstnanců atd., • organizace firemních oslav, konferencí, exkurzí atp.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín