Image Conference & Consulting s.r.o.

Edupont – školicí středisko Humpolec je moderní školicí středisko umístěné přesně ve středu České republiky. Nachází se v širším centru města Humpolec, je vzdálené pouhé 2min od sjezdu z dálnice D1 a 1min od hlavního náměstí města v klidové parkové zóně o kapacitě až 185 školených osob. Školicí středisko je bezbariérové, má zajištěn bezbariérový vstup s plně automatickou zvedací plošinou a sociálním zázemím upraveným pro potřeby vozíčkářů, disponuje dvěma studovnami a patnácti školicími místnostmi určenými v různém uspořádání pro školení 10–50 osob. Všechny jsou plně ozvučené a kompletně vybavené moderní prezentační a edukační technikou, nabízí plně vybavenou počítačovou učebnu vybavenou 10 samostatnými IT pracovními místy vybavenými počítači Nettop Asus v_. Windows + 19“ LCD Asus, dále pak multifunkční sál určený pro teambuildingové programy a akce, vybavené zrcadlovou stěnou a odpruženou taneční podlahou vhodnou pro všechny sálové sportovní aktivity.

Edupont – školicí středisko Humpolec nabízí vlastní školicí programy v oblasti dalšího vzdělávání pracujících v celé škále dovedností, od jazykového vzdělávání s rodilými mluvčími v hlavních světových (anglický, ruský, francouzský, německý, španělský) i exotických (čínský, arabský) jazycích, přes manažerská školení v oblasti komunikačních dovedností, marketingu, obchodních dovedností, public relations, řízení včetně řízení krizového až po vzdělávací programy pro děti, mládež a rodiny zaměřená zejména na rozvoj rozumového nadání. Edupont pravidelně pořádá workshopy, semináře a konference zaměřená zejména na zahraniční spolupráci a zahraniční obchod. Za zmínku stojí např. projekt Otevíráme dveře do světa představující postupně českým vývozcům jednotlivá blízká i vzdálená zahraniční teritoria s importním potenciálem pro české zboží a služby.

Edupont – školicí středisko Humpolec nabízí rovněž pronájem školicích prostor firmám a organizacím pro vlastní školicí, prezentační a kontaktní akce, zasedání a jednání.

Edupont – školicí středisko Humpolec disponuje kontaktním oddělením, které pro klienty zajišťuje doplňkový relaxační, kulturní, sportovní nebo společenský program.

Více informací Vám poskytneme na info@edupont.cz, popř. volejte na 565 321 646 a faxujte na 565 321 831. Tým Edupont je zde pro Vás a těší se na zajímavou spolupráci.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín