Gaudens s.r.o.

Semináře v oblasti prodejních a komunikačních technik: Tento typ seminářů je určen zejména těm, kteří mají zájem o sebevzdělávání v oblasti využívání psychologických a prodejních technik v rámci svých obchodních aktivit. Cílem těchto otevřených seminářů je předat ucelený souhrn technik, s jejichž pomocí lze efektivněji pracovat s klienty, s důrazem na referenční byznys.

Individuální výukové programy a konzultace: Tyto uzavřené kurzy realizujeme převážně pro realitní kanceláře v oblastech pracovních postupů a standardů činnosti realitního makléře a kanceláře, prodejních technik, aktivit makléře, potřebných právních rámců realitní činnosti, tedy všeho souvisejícího s bezproblémových a úspěšným realitním byznysem. Konzultace poskytované realitním kancelářím mnohdy mohou být zpětnou vazbou pro popis stavu a nalezení možností změn vedoucích ke zvýšení produkce makléřů i týmů.

Semináře v oblasti právních norem: Tyto vzdělávací akce pořádáme převážně pro pracovníky advokátních kanceláří, notářských a exekutorských úřadů k aktuálním problematikám novelizací či výkladů zákonů a předpisů. Těmito semináři se vždy pokoušíme reagovat na podstatné změny v oblasti českého práva. Semináře v oblasti veřejných dražeb a exekucí jsou zaměřeny zejména na praktické aspekty dražebního či exekučního řízení; dále se podílíme lektorsky na seminářích pořádaných Českou asociací dražebníků.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín