TÜV SÜD Czech s.r.o.

TÜV SÜD Group

Jsme vedoucí společností v oblastech inspekce, certifikace a testování systému, procesů, výrobků a služeb. Rozsah našich aktivit zahrnuje také konzultační, schvalovací, expertní činnosti a školení ve všech odvětvích průmyslu a služeb.

Akademie TÜV SÜD Czech čerpá ze zkušeností velké nadnárodní společnosti a nabízí firmám komplexní řešení rozvoje a vzdělávání svých zaměstnanců formou otevřených školení i školení ušitých přímo na míru.

Kromě standardních odborných školení, která vycházejí z požadavků legislativy či norem, nabízíme i školení tzv. měkkých dovedností, jimž je v současnosti přikládán stejný význam jako odborným znalostem. Ze standardních odborných školení můžeme uvést například školení v oblasti kvality, bezpečnosti práce, prevence rizik, bezpečnosti potravin či bezpečnosti informací. Příkladem námi organizovaných školení měkkých dovedností jsou týmová spolupráce, marketingová komunikace, time management, řešení problémů a další.

Poskytujeme také možnost seznámit se s nejnovější problematikou a předpisy a pořádáme odborné semináře pro management i specialisty firem z nejrůznějších oblastí.

Všechny školení nabízíme nejen jako otevřená školení s vypsanými termíny, ale i jako tzv. in-house školení ušité Vám a Vaší společnosti na míru.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín