REKVAL

Společnost REKVAL, s.r.o. poskytuje zákazníkům služby v oblasti rozvojových projektů zaměřených na zvyšování profesních a osobnostních kompetencí prostřednictvím vzdělávání a poradenství při respektování požadavků na optimalizaci procesů řízení lidských zdrojů.

Mezi základní principy, kterými se REKVAL, s.r.o. řídí ve své činnosti patří:

partnerství orientované na synergickou spolupráci úcta k člověku a vytvořeným hodnotám profesionalita a kvalita poskytovaných služeb Nositeli těchto hodnot jsou členové realizačního týmu společnosti a lektoři, kterými jsou zkušení odborníci z praxe, kteří mají odborné i pedagogické kompetence.

Nabídka služeb společnosti REKVAL, s.r.o je profilována do oblastí:

přípravy a realizace vzdělávacích programů pro vybrané cílové skupiny (manažeři a vedoucí pracovních skupin, mistři, obchodníci,per­sonalisté, ekonomové a účetní, sekretářky apod.) dělnických kvalifikačních kurzů a rekvalifikačních kurzů realizace akreditovaných vzdělávacích programů pro pracovníky veřejné správy, sociální sféry a pedagogy poradenství při výběru a plánování kariérního růstu zaměstnanců formou Assessment a Development Center a poradenského procesu formou bilanční diagnostiky poradenství při analýze a tvorbě vzdělávacích potřeb rozvoje kompetencí zaměstnanců neziskové sféry a sociálních služeb externí spolupráce při zajišťování firemního vzdělávání formou outsourcingu poradenství při získávání dotací z ESF Od roku 2005 je společnost certifikována systémem jakosti podle normy ČSN EN ISO 9001:2001.

REKVAL, s.r.o. v roce 2006 rozšířil svou nabídkovou kompetenci o akreditované vzdělávací programy a rekvalifikační kurzy MŠMT, MV ČR a MPSV a o aktivní spolupráci s regionálními úřady práce.

Při práci se zákazníky je garantovaná ochrana osobních údajů účastníků vzdělávání i poradenství. REKVAL, s.r.o. je od roku 2005 držitelem „Osvědčení o provedení registrace zpracování osobních údajů“, vydaného Úřadem pro ochranu osobních údajů.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín