Outward Bound – Česká cesta, spol. s r.o.

Společnost Outward Bound – Česká cesta rozvíjí firmy, týmy a jednotlivce. Ve spolupráci s našimi klienty vytváříme řešení, která vedou k naplnění jejich potřeb v oblasti procesů, vzdělávání a motivace. Základem naší práce je aktivní přístup a respekt.

Kurzy, akce a programy z naší produktové nabídky vytrhují účastníky ze známého prostředí a nabízejí neobvyklé, originální situace a výzvy, které přímo „útočí“ na zónu jejich komfortu. V bezpečných, ale náročných modelových situacích, simulacích, diskusích, soutěžích, kreativních, konstrukčních a dalších úkolech, prověřují a rozvíjejí odpovědnost, sebedůvěru, spolupráci a schopnost efektivní komunikace, respekt a toleranci, učí sociálním dovednostem a vyzývají k aktivnímu přístupu k vlastnímu životu, k pracovnímu prostředí a ke společnosti, kterou spoluvytváříme.

Každý program je originální a vzniká přímo „na tělo“ konkrétnímu pracovnímu týmu či skupině účastníků podle jejich specifických témat, cílů, potřeb a přání. Propracovaný scénář je složen z outdoor i indoor programů; vzájemný poměr a způsob kombinování těchto jednotlivých základních „stavebních kamenů“ je dán cíli a celkovým zaměřením kurzu.

Dlouholeté zkušenosti, tvůrčí potenciál a zkušenosti našich lektorů a instruktorů a velmi bohatá databanka zajímavých a různorodých programů, doplňovaná stále novými nebo inovovanými hrami a specifickými aktivitami, nám umožňují nabídnout každé skupině právě to, co je pro její další rozvoj a posun optimální.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín