KNO Česko, spol. s r.o.

Společnost KNO se svými více než dvacetiletými zkušenostmi ze Spojených států a patnáctiletým působením ve střední Evropě nabízí svým klientům konzistentní řešení v oblasti strategií rozvoje lidských zdrojů. Všechny naše tréninky, průzkumy a služby rozvoje zaměstnanců pomáhají našim klientům při dosahování jejich cílů a to rozvojem profesionality jejich zaměstnanců a zvyšováním efektivity týmové práce. Vše pomocí otestovaných, časem prověřených metod a technik.

Společnost KNO se těší pověsti profesionální a spolehlivé společnosti. S každým klientem uzavíráme jasnou dohodu týkající se udržování obchodních tajemství a všech získaných údajů. V případě dlouhodobých a rozsáhlých projektů jsme schopni nabídnout exkluzivní spolupráci v rámci tržního segmentu.

Projektové týmy KNO jsou schopné a připravené zpracovávat ve spolupráci s klientem všechny projekty koncepčně a systematicky. To zahrnuje:

definici a přípravu projektu, vyhodnocení a analýzu dat, spolupráci s výkonným managamentem při zavádění změn, zavádění standardů, tvorbu a realizaci tréninků, zavádění motivačních strategií. Společnost KNO zvyšuje hodnotu poskytnutých služeb tím, že může aplikovat získané údaje k tvorbě tréninkových či motivačních strategií, aniž by klient musel najímat dalšího partnera.

Seznam kurzů instituce

Název kurzu Cena Termín